Η Σελίν Ντιόν απαντά στις φήμες για νευρική ανορεξία αλλά και για τον νέο έρωτα στη ζωή της – ΦΩΤΟ

Ανησυχία προκάλεσε η Σελίν Ντιόν με τη φανερά αδυνατισμένη σιλουέτα της. Αμέσως πυροδοτήθηκαν φήμες ότι η σταρ αντιμετωπίζει πρόβλημα νευρικής ανορεξίας. Επίσης, εντυπωσιακές είναι οι στιλιστικές επιλογές της Ντιόν που απαλλάχτηκε από τα συντηρητικά της ρούχα και έγινε πιο προκλητική και μοδάτη.

Από την άλλη, τη μεγάλη της αλλαγή στην εμφάνιση οι περισσότεροι την αποδίδουν στον νέο έρωτα που ζει στο πλευρό του χορευτή της ο οποίος είναι κατά 16 χρόνια νεότερός της.

Ωστόσο, η Σελίν Ντιόν, με συνέντευξή της στη Sun κλείνει όλα τα στόματα απαντώντας σε όλα τα “ζουμερά” ερωτήματα.

Αναφερόμενη στα αβυσσαλέα ντεκολτέ και τις μοδάτες στιλιστικές επιλογές της είπε: “Αν μου αρέσει, δεν θέλω να το συζητήσω. Μην ασχολείσαι κι εσύ. Μην παίρνεις φωτογραφίες. Αν σου αρέσει, εκεί είμαι, αν δεν σου αρέσει άσε με στην ησυχία μου” είπε ορθά κοφτά τονίζοντας ότι “το ενδιαφέρον μου για τη μόδα ήταν πάντα κομμάτι μου αλλά το στιλ μου ήταν πιο συντηρητικό παλιότερα. Τώρα έχω την ευκαιρία να φορέσω υψηλή ραπτική και πράγματα που με κάνουν να αισθανθώ όμορφη και δυνατή και ατρόμητη και γοητευτική ακόμη κι αν το αισθάνομαι μόνο εγώ. Δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους” σχολίασε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ερωτική της ζωή ενώ δεν ξέχασε τον σύζυγό της που πέθανε πριν από τρία χρόνια και όπως λέει ήταν ο σπουδαιότερος άνθρωπος που υπήρξε. Αυτός ήταν ο μόνος άνδρας που φίλησε ποτέ και την ανακάλυψε όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Σχετικά με τον Πέπε Μουνιόζ, τον ακοίμητο φρουρό και φημολογούμενο νέο αμόρε της τόνισε: “Ναι, υπάρχει ένας άλος άνδρας στη ζωή μου, αλλά δεν είναι Ο άνδρας της ζωής μου. Έχουμε δεθεί με τον Πέπε ως φίλοι. Εξελίχθηκε η σχέση μας αλλά μην τα ανακατέψουμε όλα. Δεν με νοιάζουν οι φήμες γιατί είναι όμορφος και είναι ο καλύτερός μου φίλος. Αν εγώ λέω ότι είμαι ελεύθερη, σας παρακαλώ αφήστε με ήσυχη. Είμαστε κολλητοί. Φυσικά και αγκαλιαζόμαστε και κρατάμε χέρια και βγαίνουμε έξω, οπότε οι άνθρωποι αυτό βλέπουν. Δηλαδή εκείνον να μου δίνει το χέρι του να βγω έξω” επισημαίνει η Σελίν σημειώνοντας ότι ο Ισπανός χορευτής την προπονεί για να είναι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.

Πηγή: The Sun, Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ