Σε κλινική αποτοξίνωσης διάσημη τραγουδίστρια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώην Spice Girl, Mel B, αποκάλυψε ότι θα μπει σε κλινική αποτοξίνωσης μετά από πολύμηνη “μάχη” με προβλήματα που σχετίζονται με το αλκοόλ και τη μετατραυματική αγχώδη διαταραχή.

Ένας στενός φίλος της αποκάλυψε στην εφημερίδα Sun, ότι η διάσημη τραγουδίστρια, θέλει να επανέλθει καθώς έκανε υπερβολική κατανάλωση ποτών αλλά επίσης είχε και σεξουαλικό εθισμό, καθώς κοιμόταν ακόμα και με τρεις άνδρες σε μια μέρα μετά από το πικρό διαζύγιό της από τον Stephen Belafonte.

Η 43χρονη θα εισέλθει σε ένα κέντρο θεραπείας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο τον επόμενο μήνα και χθες μίλησε στην Sun για τις μάχες της με το αλκοόλ και τον εθισμό στο σεξ.

“Οι τελευταίοι έξι μήνες ήταν εξαιρετικά δύσκολοι για μένα. Έχω συνεργαστεί με έναν συγγραφέα για το βιβλίο μου, Brutally Honest, και ήταν απίστευτα τραυματικό να ξαναζήσω μια συναισθηματικά καταχρηστική σχέση και να αντιμετωπίσω τόσα πολλά θέματα μαζικά στη ζωή μου. Ήμουν πολύ ειλικρινής, έπινα για να “πνίξω” τον πόνο μου¨, αλλά αυτός είναι ακριβώς ένας τρόπος που πολλοί άνθρωποι καλύπτουν ό, τι τους συμβαίνει πραγματικά”.

“Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσω όλα τα συναισθήματα που αισθάνομαι. Αλλά το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ το σεξ ή το αλκοόλ – είναι κάτω από όλα αυτά. Έχω πλήρη επίγνωση ότι ήμουν σε σημείο κρίσης. Κανένας δεν γνωρίζει τον εαυτό μου καλύτερα από μένα. Πήρα την απόφαση να πάω σε ένα σωστό πρόγραμμα θεραπείας τις επόμενες εβδομάδες, αλλά πρέπει να είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο γιατί είμαι πολύ, πολύ Βρετανίδα και ξέρω ότι θα λειτουργήσει καλύτερα για μένα”.

Πηγή: The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ