Δείτε την πανέμορφη κόρη του Spice Girl, Mel B- ΦΩΤΟ

Mπορεί να είναι μόλις 16 χρονών, αλλά η μεγαλύτερη κόρη της Mel B μεγαλώνει και εξελίσσεται σε μια πανέμορφη και στιλάτη κυρία, όπως αποδεικνύεται από το καταπληκτικό ζευγάρι ψηλοτάκουνων, που επίλεξε να φορέσει στα βραβεία στο Μεξικό,το  βράδυ της Τρίτης.

H Phoenix μαγνήτισε τα βλέμματα, όταν αυτή και η μητέρα της εμφανίστηκαν με ένα υπέροχο total black look στην εκδήλωση της Marie Claire, για τα βραβεία de la Moda.Η νεαρά στεκόταν σαν μια ώριμη γυναίκα δίπλα στη  40χρονη μητέρα της , κρύβοντας την εφηβεία της και «πατώντας γερά»  πάνω στα μοδάτα ψηλοτάκουνά της.

Όσο για το Spice Girl, Mel B’, αυτή δεν σταματά ποτέ να μας αφήνει άναυδους με τις μαγευτικές εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά η Μel B, είχε επιλέξει να κάνει έναν επαγγελματικό κότσο, ενώ τόνισε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της με ένα ελαφρό smokey eye. H κόρη της από την άλλη, αποφάσισε να έχει ένα λιγότερο αυστηρό λουκ, πιάνοντας χαλαρά τα μαλλιά της και αφήνοντας κάποια τουφάκια, ενώ όσον αφορά στο μακιγιάζ  η όμορφη 16χρονη προτίμησε να τονίσει περισσότερο τα χείλη της με ένα βυσσινί λιπ λος.

Δείτε εδώ:

Διαβάστε επίσης:

Νέος έρωτας για τον Λιβιεράτο – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ