Ξεκατινιάσματα των Καρντάσιαν σε live μετάδοση – Βαριές κουβέντες ανάμεσα στις διάσημες αδερφές – ΒΙΝΤΕΟ

Η ένταση ξεκίνησε όταν η Κόρτνεϊ, μητέρα τριών παιδιών, αρνήθηκε να αλλάξει το πρόγραμμά της για να διευκολύνει την καθιερωμένη ετήσια φωτογράφηση για την οικογενειακή κάρτα των Χριστουγέννων.

Η Κιμ ξέσπασε σε απίστευτη έκρηξη θυμού προσβάλλοντας την Κόρτνεϊ ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο λέγοντας ότι είναι η λιγότερο όμορφη όλων οπότε δεν τους ενδιαφέρει αν λείπει από τη φωτογραφία.

Της επιτέθηκε λέγοντας ότι είναι εκείνη που δουλεύει λιγότερο από όλες και δεν έχει καμία προσωπική επιχείρηση ή καριέρα που να την απασχολεί. “Θέλω η Κόρτνεϊ να μην φέρεται σαν να έχει ένα παλούκι στον κ@@@ο της λες και τρέχει να διοικήσει την επιχείρηση γιατί δεν το κάνει!” φώναζε η Κιμ Καρντάσιαν με την Κόρτνεϊ να διαμαρτύρεται ότι έχει παιδιά και προτιμά να περνά χρόνο με αυτά και να μην χάνει στιγμές τους. Παραπονέθηκε ότι δεν είναι σπίτι όταν εκείνα επιστρέφουν από το σχολείο κι όταν πρέπει να τα διαβάσει κι αυτό γιατί πρέπει να δουλεύει να βγάζει λεφτά. Εγκατέλειψε το σπίτι κλαίγοντας κι όταν η Κλόε της τηλεφώνησε για να μάθει τον λόγο που έφυγε, εκείνη απάντησε ότι δεν ήθελε να συμμετέχει στο σόου και ότι η οικογένειά τους είναι αηδιαστική.

Ο καβγάς ήταν τόσο έντονος που η Κόρτνεϊ δεν συγχώρεσε την αδερφή της και δεν πήγε ούτε στο πάρτι που έκανε για το μωρό που θα αποκτούσε με παρένθετη μητέρα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ