Η πρώτη φωτογράφιση της Κάιλι Τζένερ με τον πατέρα της κόρης της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η Κάιλι Τζένερ και ο σύντροφός της και πατέρας της κόρης της, Τράβις Σκοτ, ποζάρουν για το εξώφυλλο GQ. Είναι η πρώτη κοινή τους φωτογράφιση, καθώς όπως αποκάλυψε η Κάιλι, ο ράπερ σύντροφός της απεχθάνεται να βγάζει φωτογραφίες.

Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι αποκαλύπτει πτυχές της σχέσης τους, καθώς αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις.

Το πρώτο τους ραντεβού ήταν στο Coachella. «Το Coachella ήταν μια από τις στάσεις στην περιοδεία του. Οπότε μου λέει, “Θα πάω πάλι περιοδεία, τι θα κάνουμε γι’ αυτό;”. Επειδή προφανώς και άρεσε ο ένας στον άλλον. Κι εγώ του λέω, “Φαντάζομαι θα έρθω μαζί σου”. Οπότε πήγα μαζί του στην περιοδεία», λέει η Κάιλι, που τον ακολούθησε στη συνέχεια σε όλες τις συναυλίες του.

“Στην περιοδεία είχαμε πολύ ελεύθερο χρόνο. Απλώς πηγαίναμε σε άσχετες πόλεις. Είχαμε την ευκαιρία να μην είμαστε αυτόι που είμαστε. Θέλω να πω, αν ήμασταν στο Λος Άντζελες, νομίζω θα ήταν πολύ πιο διαφορετικά. Όλα έγιναν για κάποιο λόγο. Δεν κυκλοφορούσαμε ως “Κάιλι και Τραβις”. Ήμασταν απλώς στο Κλίβελαντ και περπατούσαμε στους δρόμους για ώρες. Πηγαίναμε βόλτες και κανείς δεν μας ενοχλούσε” τόνισε ο ράπερ.

Η Κάιλι έκανε μάλιστα και ένα τεστ γνώσεων στον αγαπημένο της, θέλοντας να επιβεβαιώσει πόσο καλά την ξέρει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ