Το… φλέγον ερώτημα για τη νέα πριγκίπισσα – Θα φορέσει τιάρα στον γάμο η Μέγκαν;

Η μελλοντική πριγκίπισσα Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει δηλώσει ακόμα αν θα επιλέξει να φορέσει τιάρα με το νυφικό της. Ωστόσο, αν το αποφασίσει, όπως οι περισσότερες βασιλικές νύφες, θα μπορεί να επιλέξει από μία από τις μεγαλύτερες συλλογές κοσμημάτων στον κόσμο.

Και αυτό γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ, η γιαγιά του πρίγκιπα Χάρι, έχει εκατοντάδες τιάρες φυλαγμένες σε θησαυροφυλάκια. Όπως ορίζει η παράδοση, η βασίλισσα θα δανείσει για κάποιες ώρες μία από τις πολύτιμες τιάρες της στη Μέγκαν Μαρκλ, αν φυσικά η ίδια το επιθυμεί.

Και όπως αναφέρουν πηγές από το παλάτι, τα διαμάντια, αλλά και τα σμαράγδια και τα ζαφείρια και τα ρουμπίνια υπάρχουν άφθονα στη συλλογή με τις τιάρες της βασίλισσας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει μια τιάρα, τα σμαράγδια της οποίας μπορούν να αντικατασταθούν από μαργαριτάρια, ανάλογα φυσικά με το τι ταιριάζει στο σύνολο.

Πάντως, η πραγματική επιλογή της Μέγκαν δεν θα γίνει γνωστή μέχρι τις 19 Μαΐου, όταν η 36χρονη αγαπημένη του Χάρι, θα περπατήσει με το νυφικό της για να φτάσει στο ιερό της εκκλησίας και να γίνει και επισήμως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ