Μπελάδες για την Ελένη Μενεγάκη – Η αστυνομική έρευνα για τις μπαλωθιές – ΒΙΝΤΕΟ

Προανάκριση για τους πυροβολισμούς που ακούγονται σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη από τις διακοπές της στην Κρήτη της ημέρες του Πάσχα, διατάχθηκε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με το patris.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη κ. Λαγουδάκης ζήτησε κατεπείγουσα έρευνα για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση του επικίνδυνου αυτού εθίμου. Η διαταγή για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που θα αναλάβουν τη διερεύνηση της υπόθεσης θα πρέπει να εντοπίσουν το μέρος όπου βρισκόταν η γνωστή παρουσιάστρια, οι μαντιναδολόγοι και οργανοπαίχτες που τη συνόδευαν, η ταυτότητά τους, η ημέρα και ο χρόνος που ρίχτηκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί. Αφού βρεθούν θα κληθούν να καταθέσουν για το εάν γνωρίζουν ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που ευθύνονται για τους άσκοπους πυροβολισμούς. Μεταξύ εκείνων που θα κληθούν να καταθέσουν θα είναι και η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη:

#Eleni Πάσχα 2018 Ρέθυμνο ! Ποσό αγαπώ τις μαντινάδες ! #crete #family #love #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Πηγή πληροφοριών: patris.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ