Το ξέσπασμα της Καίτης Γκρέυ για τις γυναίκες που καταγγέλλει ότι τη δηλητηρίασαν για να την κλέψουν

Άφαντες παραμένουν οι δυο γυναίκες που, σύμφωνα με καταγγελία της γνωστής λαϊκής τραγουδίστριας Καίτης Γκρέυ, φέρεται ότι της έριξαν δηλητήριο στο νερό με σκοπό να τη στείλουν στο νοσοκομείο και έπειτα να της αδειάσουν το σπίτι ανενόχλητες.

Σύμφωνα με όσα είχε υπoστηρίξει στην Espresso, η τραγουδίστρια, πρόκειται για μία Γεωργιανή , την οποία είχε προσλάβει μόλις λίγες ημέρες πριν ως οικιακή βοηθό, και για μια Ελληνίδα πρώην μεσίτρια, υποτιθέμενη φίλη της.

Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνίδα επρόκειτο να παρουσιαστεί συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης που χειρίζεται την υπόθεση, προκειμένου να δώσει τη δική της εκδοχή.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει ως αργά το βράδυ. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα, η ίδια είναι κλεισμένη στο σπίτι της σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ η κόρη της – στην οποία ανήκει το τηλέφωνο που είχε η κυρία Γκρέυ – νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό.

Σε επικοινωνία που είχε η Espresso με τη δημοφιλή λαϊκή τραγουδίστρια, η κ. Γκρέυ ανέφερε ότι είχε ενημερωθεί από την Αστυνομία πως επρόκειτο να παρουσιαστεί η πρώην μεσίτρια.

“Να τις βρουν και τις δύο! Μου κλέψανε τα πάντα. Για την Ελληνίδα τι να πω; Είναι αυτή που της έδινα λεφτά για να ζήσει”, τόνισε και πρόσθεσε: “Έμαθα ότι έχει πολύ άσχημο παρελθόν. Έμαθα ακόμη, ότι κυκλοφορεί με δύο ονόματα και πως έχει χάσει πολλά λεφτά στο Καζίνο Πάρνηθας. Κάνε καλό να βρεις και τον μπελά σου! Πού φτάσαμε… Να μην μπορούμε να βάλουμε άνθρωπο στο σπίτι μας και να σε κλέβουν αυτοί που ευεργετείς!”.

Πηγή ρεπορτάζ: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ