Εφιάλτης για την Καίτη Γκρέυ – “Με δηλητηρίασαν για να με κλέψουν” καταγγέλλει – Ο ρόλος της “σατανικής” οικιακής βοηθού

Θύμα της σπείρας που κλέβει σπίτια έπεσε η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ. Τα όσα περιγράφει σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Espresso συγκλονίζουν. “Με ‘έγδυσαν'” λέει και δεν αποκλείει να την έχουν δηλητηριάσει ώστε να τη στείλουν στο νοσοκομείο. Όπως καταγγέλλει, της έκαναν “φύλλο και φτερό” το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη όσο εκείνη ήταν στο νοσοκομείο λόγω μίας αδιαθεσίας.

“Η αδιαθεσία μπορεί να προήλθε από ‘κάτι’ ίσως και δηλητήριο που μου έριξαν στο νερό για να μην βρίσκομαι στο σπίτι μου και να μπορέσουν να με κλέψουν ανενόχλητοι” είπε μεταξύ άλλων η σπουδαία τραγουδίστρια.

Οι δράστες αφαίρεσαν από την οικία της Καίτης Γκρέυ 4.500 ευρώ, ένα γούνινο παλτό αξίας 10.000 ευρώ, ρούχα, οικιακές συσκευές και δύο πιεσόμετρα.

“Ένας φίλος γιατρός που μένει κοντά μου και με λατρεύει, έρχεται κάθε βράδυ και μου παίρνει την πίεση. Πριν από μερικές μέρες, ήρθε και είδε ότι δεν ήμουν καλά. Αμέσως πήρε έναν φίλο του, τον Γιάννη, και του είπε ‘στείλε ένα ασθενοφόρο γιατί η Καίτη δεν είναι καλά’. Νόμιζε ότι είχα πάθει εγκεφαλικό. Πράγματι, πήγα στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινα τέσσερις μέρες, χωρίς όμως να βρουν οι γιατροί ότι έχω κάτι. Μου έκαναν αξονική και άλλες εξετάσεις και δεν μου βρήκαν τίποτα. Έπεσαν όλοι οι γιατροί πάνω μου, ήρθε και ο Νικήτας Κακλαμάνης και τον ευχαριστώ, αλλά δεν ήταν εγκεφαλικό, γιατί συνήλθα αμέσως” ανέφερε για την περιπέτεια με την υγεία της η Καίτη Γκρέυ.

“Εγώ πιστεύω πως μου έριξαν κάποια ουσία στο νερό για να με στείλουν στο νοσοκομείο και να με κλέψουν με την ησυχία τους” υποστηρίζει η σπουδαία τραγουδίστρια και ισχυρίζεται ότι για την κλοπή υποπτεύεται δύο άτομα – μία οικιακή βοηθό που την είχε στο σπίτι της μόλις τέσσερις μέρες πριν γίνει το συμβάν και μία φίλη της.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ