Ποιος ομολογεί ότι τον έχουν απατήσει;

Ποιος ομολογεί ότι τον έχουν απατήσει;

 

Είναι μόλις 30 αλλά μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στη βιομηχανία της ελληνικής μουσικής ερμηνεύουν τα τραγούδια του. Ο Γιώργος Σαμπάνης εξομολογείται σε συνέντευξη στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ότι έχει απατήσει, αλλά και ότι σύντροφός του, τον έχει απατήσει και μάλιστα δεν την έχει χωρίσει.

 

Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Μετάνιωσες για κάποιο τραγούδι που έδωσες σε άλλον καλλιτέχνη, ενώ θα μπορούσες να το είχες πει εσύ;

Όχι, δεν  μετάνιωσα. Γράφτηκε για άλλον και άλλος έπρεπε να το πει. Μη νομίζεις πως αν έλεγα εγώ το «Φιλί της ζωής» της Παπαρίζου, θα γινόταν τόσο μεγάλη επιτυχία. Αν μετανιώσω για κάτι. Είναι σα να αναιρώ όλη μου την καριέρα, γιατί στηρίζεται σε αυτό που είμαι. Συνθέτης και τραγουδιστής.

Θα έκανες σχέση με μία γυναίκα αρκετά χρόνια μεγαλύτερή σου;

Δεν υπάρχει ηλικία στον έρωτα. Αυτά είναι τρίχες κατσαρές. Είμαστε μόνο εγώ και εκείνη. Ο έρωτας είναι εγκεφαλικό πράγμα. Τον ερωτεύεσαι για αυτό που είναι τον άλλον, όχι για το πόσο χρονών είναι.

Θα επέστρεφες ποτέ σε μία πρώην σου;

Εξαρτάται, δεν μπορώ να απαντήσω. Ανάλογα σε ποια και για ποιον λόγο.

Στις σχέσεις σου υπήρξες ποτέ άπιστος;

Ναι, υπήρξα άπιστος.

Έχεις βρεθεί και εσύ σε αυτή τη θέση; Να είναι η άλλη άπιστη;

Ναι, συνέβη και αυτό. Έχω μάθει πως με έχει απατήσει. Άλλες φορές έχω χωρίσει, άλλες όχι.

Πριν ασχοληθείς με τη μουσική επαγγελματικά, είχες κάνει άλλες δουλειές;

Πολλές. Δούλεψα σε οικοδομή, κουβαλούσα τούβλα, ήμουν χασάπης, δούλεψα σε λαϊκή, διάφορα. Ήθελα από μικρός το κάτι παραπάνω. Να αγοράζω CD που θέλω, να δίνω λεφτά στη μητέρα μου και να το παίζω αντράκι, να πηγαίνω όπου θέλω διακοπές… Έτσι, κάθε καλοκαίρι δούλευα και πάντα σε δικούς μου ανθρώπους. Στο χασάπικο του παππού μου, στον θείο μου στη λαϊκή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ