Ο Pitt έγινε καλύτερος άνθρωπος

Ο Pitt έγινε καλύτερος άνθρωπος

O Brad Pitt μεγάλωσε, ωρίμασε και έγινε καλύτερος άνθρωπος! Απολαμβάνει την πατρότητα και αναλαμβάνει καθήκοντα baby sitter, τώρα που η Angelina απουσιάζει…

Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της ταινίας του “Killing Them Softly”. Αναμεσα στο φαγητό των 4χρονων Knox και Vivienne, ο Pitt παραχωρεί συνέντευξη στο περιοδικό “People” και μιλά για την οικογένεια του.

Δηλώνει για τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της: ” Ήταν μια χρονιά οικογενειακού τύπου. Η Mama εργάστηκε περισσότερο και ειλικρινά το απόλαυσα πολύ”.

Αν αναρωτιέστε ποια είναι η “Mama”, θα σας πούμε ότι έτσι φωνάζει τη σύντροφό του, Angelina.

Σε ερώτηση, αν η πατρότητα τον έκανε καλύτερο άνθρωπο, είπε: ” Ασφαλώς! Το να είσαι μπαμπάς, σου δείχνει τον καλό σου εαυτό!”.

Φυσικά, ο διάσημος ηθοποιός ρωτήθηκε ακόμα μια φορά για το γάμο. Στο σημείο αυτό, αποκάλυψε πώς θα είναι ο γάμος: ” Μόνο η οικογένεια θα είναι. Θα το κάνουμε απλά, αλήθεια!”.

Ο δημοσιογράφος τονίζει ότι ο Brad Pitt το μόνο που θέλει τώρα, είναι να συναντήσει και τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του, τον Madox, την Pax, τη Zahara και τη Shiloh, τα οποία βρίσκονται με τη μητέρα τους, στην Καμπότζη και εργάζονται στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχουν δημιουργήσει εκεί.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ