Φριχτός θάνατος 59χρονης – Αγριογούρουνα της επιτέθηκαν και την σκότωσαν έξω από το σπίτι που εργαζόταν – ΒΙΝΤΕΟ

Μία γυναίκα από το Τέξας βρήκε φριχτό θάνατο έξω από το σπίτι της, έπειτα από επίθεση αγριογούρουνων.Η 59χρονη Christine Rollins, η οποία φρόντιζε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην περιοχή Anahuac, δεν εμφανίστηκε στη συνηθισμένη της ώρα την Κυριακή και στη συνέχεια ο 84χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, καθώς ανησύχησε, την αναζήτησε.

Την βρήκε νεκρή στην μπροστινή αυλή του σπιτιού, ανάμεσα στο σπίτι και το αυτοκίνητό της, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη.

Ο σερίφης Brian Hawthorne δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι “αρκετά αγριογούρουνα επιτέθηκαν στη γυναίκα όταν έφτασε στη δουλειά της, περίπου στις 6:00 με 6:30 το πρωί, ενώ ήταν ακόμα σκοτάδι”.

“Στα 35 χρόνια στην υπηρεσία, μπορώ να σας πω ότι αυτό είναι ένα από τα χειρότερα περιστατικά που έχω δει ποτέ” πρόσθεσε.

Ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι της επιτέθηκαν διαφορετικά αγριογούρουνα, καθώς είχε πολλές δαγκωματιές σε διαφορετικά μεγέθη σε όλο της το σώμα.

Ο σερίφης είπε ότι τα αγριογούρουνα αποτελούν πρόβλημα σε όλο το Τέξας, αλλά οι επιθέσεις σε ανθρώπους είναι σπάνιες.

Το CNN επικοινώνησε με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι είπαν ότι έχουν παραπονεθεί πολλές φορές για τα αγριογούρουνα στη γειτονιά.

    Μοιράσου το:

    σχολίασε κι εσύ