Η βασίλισσα αναλαμβάνει δράση – Αποφασισμένη να κρατήσει κοντά της τον Χάρι και τη Μέγκαν

Αποφασισμένη να διατηρήσει τη συνοχή της βασιλικής οικογένειας είναι η Ελισάβετ, η οποία βλέποντας τις τελευταίες εξελίξεις με τον Χάρι και τη Μέγκαν που αποφάσισαν να περάσουν τα Χριστούγεννα στις ΗΠΑ, έσπευσε να τους επισκεφθεί και να τους πει δυο λόγια.

Χθες, το Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε και επίσημα ότι το ζεύγος τα Χριστούγεννα θα βρίσκεται μακριά από το Σάντρινγκχαμ και τη βασιλική οικογένεια και σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου των Σάσεξ έχουν τη στήριξη της βασίλισσας. Ωστόσο, η ίδια η Ελισάβετ είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον εγγονό της και τη γυναίκα του στον κύκλο της οικογένειας.

Όπως έγραψε η Daily Express, η βασίλισσα προσπαθεί να τους συμβουλεύσει πώς να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και τι στάση να έχουν απέναντι στα Μέσα. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα τους επισκέπτεται συχνά στο Φρόγκμορ Κότατζ που βρίσκεται δίπλα στο Κάστρο του Ουίνδσορ ώστε να τους συμβουλεύει και να τους καθοδηγεί.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η βασίλισσα δεν συμφωνεί με κάποιες αποφάσεις που έχει λάβει το ζευγάρι ούτε εγκρίνει τον τρόπο που χειρίζονται τα Μέσα, αλλά προσπαθεί να τους καθοδηγήσει ώστε να αντιμετωπίσουν τις εντάσεις και τις ρήξεις.

Η βασίλισσα εθεάθη χθες να απολαμβάνει την ιππασία της, μία συνήθεια που δεν διακόπτει παρά τα 93 της χρόνια.

Πηγή: Daily Express, Daily Mail, Town and Country Magazine

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ