Καθηγητής αφοπλίζει μαθητή σε σχολείο του Όρεγκον – Τον κρατούσε αγκαλιά για να ηρεμήσει – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό που συνέβη σε λύκειο του Όρεγκον στις 17 Μαΐου αποκαλύφθηκε μέσα από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο γυμναστής Keanon Lowe βγαίνει από μία αίθουσα κρατώντας στο ένα του χέρι ένα όπλο και στο άλλο τον μαθητή – δράστη. Στη συνέχεια αφού δίνει το όπλο σε έναν άλλο καθηγητή του σχολείου παίρνει αγκαλιά τον μαθητή προσπαθώντας να τον κάνει να ηρεμήσει.

Σύμφωνα με το abcnews ο Keanon Lowe κρατούσε στην αγκαλιά του τον μαθητή για τουλάχιστον ένα λεπτό. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο γυμναστής στη συνέχεια ακινητοποίησε τον μαθητή και τον έριξε στο έδαφος κάτι που δεν υπάρχει στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

“Τότε ήμουν μόνο εγώ και ο μαθητής. Ήταν μία έντονα φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή και για αυτόν και για εμένα”, δήλωσε ο Keanon Lowe το Μάιο, σύμφωνα με το KATU.

“Εκείνη την στιγμή ένιωσα συμπόνια για αυτόν. Πολλές φορές, ειδικά όταν κάποιος είναι νέος δεν συνειδητοποιεί τι κάνει, το συνειδητοποιεί μόνο όταν αυτό έχει τελειώσει”, πρόσθεσε.

Πηγή πληροφοριών: abcnews, cbsnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ