“Φωτιές” άναψαν τα απομνημονεύματα διάσημου ηθοποιού: Η Μέριλιν Μονρόε πήρε την παρθενιά μου όταν ήμουν 16 ετών

Ο ηθοποιός της επικής ταινίας “Ο νονός”, Τζιάνι Ρούσο, άναψε “φωτιές” με τα απομνημονεύματά του, στα οποία κάνει κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις μεταξύ των οποίων μια σκευωρία της μαφίας για τη δολοφονία του JFK, το πώς η 33χρονη τότε Μέριλιν Μονρόε πήρε την παρθενιά του 16χρονου τότε Ρούσο και πώς ο ηθοποιός απείλησε τον Μάρλον Μπράντο.

Ο Ρούσο, που ενσάρκωσε τον Carlo Rizzi στην ταινία που άφησε εποχή, δήλωσε σε συνέντευξή του στην Page Six: “Ο Μπράντο προσπάθησε να προκαλέσει την απόλυση μου… Ήρθε προς το μέρος μου και μου είπε ΄νομίζεις ότι είσαι μεγάλος ηθοποιός στην τηλεόραση;’. Εγώ απάντησα όχι. ‘Έχεις κάποια σημαντική ταινία που πρόκειται να κάνεις;’ συνέχισε. Απάντησα όχι. Τότε μου είπε ‘Τότε δεν είσαι στο Broadway, τους ξέρω όλους στο εκεί!’. Εγώ τον ρώτησα τι είναι αυτό παιχνίδι ερωτήσεων και εκείνος με ρώτησε με ποιους καθηγητές έκανα μάθημα. Τον ρώτησα μάθημα για τι πράγμα και τότε κάλεσε τον Φράνσις Φορντ Κόπολα και του είπε ‘πρέπει να το ξανασκεφτείς για την επιλογή του’. Τότε σκέφτηκα αυτό το κάθαρμα προσπαθεί να τους κάνει να με απολύσουν. Τότε έβαλα το χέρι μου γύρω από τον Μπράντο και τον έφερα κοντά για να του πω στο αυτί ‘Επίτρεψέ μου να σου πω κάτι. Αν καταστέψεις αυτή την ευκαιρία για εμένα, θα σου “ρουφήξω” την καρδιά και θα πεθάνεις από αιμορραγία εδώ μπροστά μας’. Τότε έκανε ένα βήμα πίσω και είπε ‘αυτό είναι καταπληκτικό. Μπορείς να το κάνεις’. Νόμιζε ότι έπαιζα ρόλο αλλά εγώ το έλεγα στα σοβαρά. Θα το σκότωνα το κάθαρμα”.

“Ο Μπράντο ήταν ο μόνος καθηγητής ηθοποιίας που είχα. Ο Φρανκ Σινάτρα ήταν ο μόνος καθηγητής φωνητικής που είχα και η Μέριλιν Μονρόε με έκανε άνδρα… Ήμουν μαζί της μέχρι τις δύο τελευταίες ημέρες της ζωής της… Έμενε στη Νέα Υόρκη για έναν χρόνο και ερχόταν να με συναντήσει μασκαρεμένη. Τη συναντούσα σε ένα μπαρ στη Lexington. Κανείς δεν ήξερε ποια ήταν. Και το καλύτερο από όλα ήταν ότι περπατούσαμε μαζί στη Γέφυρα Bridge. Της άρεσε να κοιτάζει το Μανχάταν από την άλλη πλευρά!” τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ