Τρεις μήνες και… τρεις νταντάδες για τον Άρτσι – Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορούν να βρουν την κατάλληλη

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είναι επιτέλους ευχαριστημένοι με την νταντά του μόλις τριών μηνών γιου τους Άρτσι. Σύμφωνα με το Entertainment Online το ζευγάρι τον Ιούλιο προσέλαβε τη νέα νταντά του μωρού, καθώς οι δύο προηγούμενες δεν θεωρήθηκαν κατάλληλες για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Η πρώτη δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της, ενώ η δεύτερη δεν μπορούσε να μείνει στο σπίτι του ζευγαριού, καθώς συγχρόνως ήταν και νοσοκόμα σε νυχτερινή βάρδια.Μέχρι στιγμής, πηγή από το Παλάτι αναφέρει ότι η πρόσληψη της νέας νταντά είναι μια “ευλογία”. Η γυναίκα συνόδευσε τον Χάρι και την Μέγκαν στο πρόσφατο ταξίδι τους στη Γαλλία, στην έπαυλη του Έλτον Τζον, ενώ αναμένεται να πάει και στο ταξίδι τους στη Νότια Αφρική το φθινόπωρο.

Η 38χρονη δούκισσα του Σάσεξ και ο 34χρονος δούκας είχαν αναθέσει σε ένα γνωστό πρακτορείο την ανεύρεση της κατάλληλης νταντάς για τον γιο τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ