Διευθυντής Πυροσβεστικής Κύπρου: Βρήκαμε και τα επτά θύματα του “Ορέστη” και οι ψυχές τους ταξιδεύουν προς τον παράδεισο – ΒΙΝΤΕΟ

“Επιτέλους χθες (12/6) έκλεισε ο κύκλος των ερευνών με 100% επιτυχία χάρη στις προσπάθειες, την υπομονή και το δυνατότερο όπλο που πρέπει να έχουν οι ομάδες έρευνας, τη δύναμη ψυχής” δήλωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Κύπρου, Μάρκος Τράγκολας, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 “Για την Ελλάδα” με τον Σπύρο Χαριτάτο.

“Βρήκαμε και τα επτά θύματα και οι ψυχές τους ταξιδεύουν προς τον παράδεισο. Σήμερα θα γίνει η κηδεία των δύο και σύσσωμη η ομάδα, θα είμαστε όλοι εκεί να συνοδεύσουμε αυτές τις ψυχές στην τελευταία τους κατοικία” τόνισε.

Αναφορικά με τη συγκλονιστική συνομιλία του δύτη που εντόπισε την εξάχρονη στον πάτο της λίμνης με τον επικεφαλής είπε ότι “Αυτή τη συνομιλία την έχουμε ακούσει τέσσερις φορές, γιατί οι δύτες ανέσυραν και τις τέσσερις σορούς, με τον ίδιο τρόπο κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Ιδιαίτερα χθες η κατάδυση, παρόλο που δεν επηρεαζόταν ο δύτης, εμείς που είμασταν στην ξηρά, έγινε εν μέσω ισχυρής καταιγίδας και βροχής, υπήρχαν δυσκολίες. Διδαχθήκαμε πολλά, διδαχθήκαμε ότι μόνο με υπομονή και δύναμη ψυχής είναι τα δικά μας όπλα. Μόνο οι ψυχικές δυνάμεις μπορούν να οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ