Αυτή είναι η σωσίας της Μέγκαν και… μόλις γέννησε – ΦΩΤΟ

Για να ψηφίσει την Κυριακή εμφανίστηκε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Μαδρίτη Μπεγκόνα Βιλαθίς, η οποία μόλις απέκτησε ένα κοριτσάκι. Η 40χρονη πολιτικός επέλεξε ένα λευκό φόρεμα καμπαρντίνα, σχεδόν ίδιο με αυτό που επέλεξε να εμφανιστεί για πρώτη φορά μετά τον τοκετό η Μέγκαν Μαρκλ.

Όμως το φόρεμά τους δεν είναι το μόνο κοινό ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Έχουν σχεδόν τον ίδιο σωματότυπο, το ίδιο χτένισμα, ακόμη και το ίδιο σχήμα προσώπου και σχεδόν το ίδιο χαμόγελο, τόσο που να μπερδεύουν την Ισπανίδα πολιτικό με την Αμερικανίδα Δούκισσα.

Βέβαια, η Μπεγκόνα έχει ήδη τρία παιδιά, ενώ επέλεξε τον πολιτικό στίβο. Πολλοί στον ισπανικό Τύπο, θεωρούν ότι η Βιλαθίς επίτηδες επιλέγει το ίδιο στυλ με τη Μέγκαν Μαρκλ για να προσελκύει την προσοχή και να ακούγεται το όνομά της.

Η ίδια γνωρίζοντας την ομοιότητά της με τη Δούκισσα του Σάσεξ, γράφει στο twitter: “Ανάμεσα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το Δημαρχιακό Μέγαρο, λυπάμαι αλλά θα μείνω στη Μαδρίτη”. Μάλιστα, λέει ότι οι κόρες της την πειράζουν γι’ αυτήν την ομοιότητα ενώ τονίζει ότι τη σταματούν στον δρόμο και τη ρωτούν αν είναι η Μέγκαν και πως μερικές φορές μπορεί να γίνει πολύ αστείο.

Οι φωτό: Daily Mail, Elpais

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ