Την… έκαψε το Facebook – Ο άνδρας της μπήκε στον λογαριασμό της και ανακάλυψε ότι τον απατούσε – ΦΩΤΟ

Άνδρας ισχυρίζεται ότι η επί 10 χρόνια σύζυγός τους τον απατούσε με δεκάδες άνδρες και εκείνος το ανακάλυψε όταν βρήκε μηνύματα στο Facebook.

Ο 33χρονος Σεθ Μέγκοου, από το Βαλντόστα της Τζόρτζια παντρεύτηκε την Κρίσι όταν ήταν μόλις 19 ετών και είπε ότι ο γάμος τους ήταν υπέροχος τα πρώτα 8 χρόνια. Ωστόσο, όπως λέει, η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει, άρχισε να ξενυχτά και πλέον έκλεισε τις γέφυρες επικοινωνίας.

Αλλά τη νύχτα που ξέχασε ανοιχτή τη σελίδα της στο Facebook, τότε αντιλήφθηκε το μέγεθος της απιστίας της. Ανακάλυψε μηνύματα από διάφορους με τους οποίους φλέρταρε ενώ είχε σχέση με έναν από αυτούς για έναν χρόνο.

Ο Σεθ θεώρησε ότι η Κρίσι υπέφερε από επιλόχια κατάθλιψη και έδινε μάχη με εθισμό από ουσίες και αυτή ήταν η αιτία για την εξωσυζυγική της σχέση.

Κι ενώ η σχέση τους ήταν παραμυθένια, έπειτα από οκτώ χρόνια και τέσσερα παιδιά όλα άλλαξαν: “Στο μυαλό μου φανταζόμουν ότι ήταν το στρες της δουλειάς, η ανατροφή τεσσάρων παιδιών και το νέο μας σπίτι, και όλα αυτά προσέθεταν στρες. Εκείνη απέφευγε τη συζήτηση εγώ έπαιζα τον ντετέκτιβ” τόνισε ο Σεθ, που τόνισε ότι εξοργίστηκε όταν ανακάλυψε μηνύματα από δεκάδες one night stand που έκανε εκείνη αλλά και από μία μακροχρόνια εξωσυζυγική της σχέση.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ