Πώς ο Χάρι και η Μέγκαν “ξεγέλασαν” τα ΜΜΕ και έφθασαν στο μαιευτήριο χωρίς να τους πάρουν είδηση – ΦΩΤΟ

Με απόλυτη μυστικότητα γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ και αφού πλέον είχε επιστρέψει σπίτι της με τον νεογέννητο γιο της, ο πρίγκιπας Χάρι επέτρεψε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ να ανακοινώσουν ότι η σύζυγός του είναι σε διαδικασία τοκετού. Μέχρι η πληροφορία να κάνει τον γύρο του κόσμου βγήκε ο ίδιος μπροστά στις κάμερες που στήθηκαν μπροστά στο Φρόγκμορ Κότατζ και ανακοίνωσε τον ερχομό του γιου του με απολύτως ενθουσιασμένο ύφος.

Φυσικά η ταχύτητα που έγινε όλο αυτό προκάλεσε πολλές υποψίες, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από την επίσημη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ σύμφωνα με την οποία η Δούκισσα του Σάσεξ γέννησε στις 5.26 το πρωί, δηλαδή οκτώ ώρες νωρίτερα από τη στιγμή της επίσημης μετάδοσης της είδησης. Οι ωδίνες του τοκετού είχαν ξεκινήσει λίγο μετά τη μία το ξημέρωμα.

Ο Χάρι και η Μέγκαν επέλεξαν να πάνε στο μαιευτήριο Πόρτλαντ κοντά στο Κάστρο του Ουίνδσορ αποφεύγοντας το διάσημο νοσοκομείο Σεντ Μέρι, και την πτέρυγα Λίντο όπου γέννησε και τα τρία της παιδιά η Κέιτ Μίντλετον. Μάλιστα, η Μέγκαν φέρεται να είπε ότι το να ποζάρει λίγες ώρες μετά τον τοκετό με τον γιο της αγκαλιά είναι “αρχαϊκό” και δεν είχε καμία διάθεση να ακολουθήσει την παράδοση που δημιούργησε η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Παραδοσιακά, τα γαλαζοαίματα μωρά γεννιόνταν στο σπίτι, κάτι που άλλαξε η Νταϊάνα η οποία επέλεξε να γεννήσει τους δύο γιους της στην πτέρυγα του Λίντο. Δημοσιογράφος της Daily Mail μετέδωσε ότι η Μέγκαν πήγε στο μαιευτήριο την Κυριακή μαζί με τον Χάρι και ομάδα ασφαλείας αποφεύγοντας τα πλήθη και τη δημοσιότητα. Ούτε καν στελέχη και αρμόδιοι των Ανακτόρων είχαν ενημερωθεί για το γεγονός ότι η Δούκισσα του Σάσεξ γεννούσε.

Το Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά πηγές επιβεβαίωσαν ότι η Μέγκαν πήγε στο μαιευτήριο όπου και γέννησε με ασφάλεια. Μάλιστα, επέλεξε το αμερικανικό νοσοκομείο Πόρτλαντ. Εκεί γέννησαν η Σάρα Φέργκιουσον, η Βικτόρια Μπέκαμ αλλά και η Κέιτ Ουίνσλετ. Αν πράγματι το ζεύγος επέλεξε το συγκεκριμένο μαιευτήριο, αυτό θα κοστίσει το λιγότερο 8.000 λίρες, Και ενώ ο Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονταν στο μαιευτήριο, τα Μέσα είχαν στρατοπεδεύσει έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ πιστεύοντας ότι η Δούκισσα του Σάσεξ θα γεννούσε σπίτι.

Σε μια επιπλέον “παράβαση” του βασιλικού πρωτοκόλλου, το ζευγάρι θα φωτογραφηθεί με τον γιο του σε δύο ημέρες μετά τον τοκετό ενώ επιπροσθέτως ανακοίνωσε τον ερχομό του βρέφους μέσω instagram, ασχέτως αν στη συνέχεια τα Ανάκτορα τοιχοκόλλησαν την ανακοίνωση κι αυτό έγινε δύο ώρες μετά τη διαδικτυακή γνωστοποίηση.

Μέσα σε λίγες ώρες μετά τον τοκετό, το ζευγάρι επέστρεψε στο Φρίγκμορ Κότατζ όπου ο Χάρι μίλησε στα Μέσα και γνωστοποίησε τον ερχομό του γιου του. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι κατάφερε να κοιμηθεί “κάνα δυο ώρες” και πως “αυτό το μικρό πραγματάκι είναι να πεθάνεις για χάρη του”

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα πάρουν μαζί τους τον γιο τους σε περιοδεία στην Αφρική το φθινόπωρο και έτσι ο μπέμπης θα γίνει ο νεαρότερος γαλαζοαίματος που θα κάνει υπερατλαντικό ταξίδι.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ