Καθηγήτρια έκανε σεξ με τον 15χρονο μαθητή της μέσα στη σχολική αίθουσα – Την “πρόδωσαν” τα τατουάζ – ΦΩΤΟ

Χειροπέδες πέρασαν Τεξανοί αστυνομικοί στην 32χρονη Γιάννα Μπεντνάρσκι, η οποία κατηγορείται ότι έκανε σεξ με έναν μαθητή της 15 ετών σε αίθουσα διδασκαλίας, ενώ του έστελνε γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο. Ο μαθητής είπε στην αστυνομία ότι έκανε δύο φορές σεξ με την καθηγήτριά του στην αίθουσα ενώ περιέγραψε τα τατουάζ της σε απόκρυφα σημεία και αυτά ήταν που “πρόδωσαν” την ανάρμοστη σχέση τους για την οποία διώκεται η γυναίκα, που παραιτήθηκε από τη θέση της.

Σύμφωνα με τα αρχεία, ένας σχολικός περιφερειακός αξιωματούχος συνόδευσε τις παιδικές ομάδες μπάσκετ σε έναν αγώνα αρχές Δεκεμβρίου κι εκεί έφθασε η Μπεντνάρσκι με ένα παιδί. Το θύμα εθεάθη να μιλά με αρκετές συμμαθήτριές του και η καθηγήτρια έδειξε να ενοχλείται, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αξιωματούχος. Επίσης, η καθηγήτρια τού έφερε φαγητό αλλά όχι και στους υπόλοιπους μαθητές που ήταν στο παιχνίδι. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε να επιληφθεί του θέματος τον Ιανουάριο και άρχισε να ερευνά την υπόθεση. Ο μαθητής εξουσιοδότησε τους αρμοδίους να ερευνήσουν το κινητό του και έτσι εντόπισαν ότι στη λίστα επαφών του ήταν και το νούμερο της καθηγήτριάς του.

Διερευνώντας τη συσκευή ανακάλυψαν την ανταλλαγή μηνυμάτων και email όπως και γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο που του είχε στείλει. Ενώ στην αρχή ο μαθητής διέψευσε τη σεξουαλική τους σχέση, η μητέρα του τηλεφώνησε στον διευθυντή και τον ενημέρωσε ότι ο γιος της είχε κάτι να τους πει. Και τότε αποκάλυψε ότι είχε κάνει σεξ μαζί της δύο φορές και παράλληλα μπορούσε να περιγράψει τα τατουάζ στο κορμί της που δεν μπορούσε να τα ξέρει χωρίς να είχε προσωπική επαφή μαζί της. Η καθηγήτρια κατηγορήθηκε για ανάρμοστη σχέση με μαθητή της, συνελήφθη και απελευθερώθηκε με εγγύηση 50.000 δολαρίων.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ