Σάλος για τα καυτά μηνύματα του δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος με την ερωμένη του – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Το διαζύγιο του πλουσιότερου άνδρα στον κόσμο, του Jeff Bezos με την επί 25 χρόνια σύζυγό του MacKenzie Bezos μόλις έγινε λίγο… πιο σοκαριστικό, καθώς δημοσιεύθηκαν προσωπικά μηνύματα που αντάλλασσε με την ερωμένη του.

Στις αρχές της εβδομάδας το ζευγάρι απέστειλε κοινή ανακοίνωση ότι θα χωρίσουν μετά από 25 χρόνια κοινής πορείας.

Σύντομα, εμφανίστηκαν τα πρώτα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για εξωσυζυγική σχέση του επιχειρηματία με με την παρουσιάστρια Lauren Sanchez. Ενώ έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι δεν είχε κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι η σύντομα πρώην σύζυγός του δικαιούται τη μισή περιουσία, κάτι που θα την κάνει αμέσως την πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο.

Σήμερα το National Enquirer αποκαλύπτει τα γραπτά μηνύματα που αντάλλασσε το παράνομο ζευγάρι, τα οποία ρίχνουν περισσότερο φως στην σχέση τους.

“Σε αγαπώ κορίτσι. Θα σου το δείξω με το σώμα μου, με τα χείλη μου και με τα μάτια μου πολύ σύντομα” αναφέρει σε ένα μήνυμα ο Jeff Bezos.

Σε ένα άλλο μήνυμα ο δισεκατομμυριούχος αναφέρει “θέλω να σε μυρίσω να σε αναπνεύσω. Θέλω να σε κρατήσω σφιχτά… Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου… Σε αγαπώ. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου”.

Το ρεπορτάζ του The Enquirer αναφέρει ότι διερευνούν για τέσσερις μήνες το αφεντικό της Amazon και τον έχουν ακολουθήσει “σε πέντε πολιτείες της Αμερικής και περίπου 40.000 μίλια”. Επίσης, τονίζει ότι έχουν αποδείξεις ότι ο Bezos είχε απολαύσει μοναδικές στιγμές “με την ερωμένη του σε εξωτικούς προορισμούς με το αξίας 65 εκατ. δολαρίων ιδιωτικό του τζετ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ