Στόλισε τον Λευκό Οίκο η Μελάνια Τραμπ – ΦΩΤΟ

Μόλις έναν μήνα πριν από τα Χριστούγεννα και ο Λευκός Οίκος φόρεσε τα γιορτινά του. Πριν από μία εβδομάδα το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ παρέλαβε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το Σαββατοκύριακο οι προετοιμασίες ήταν πυρετώδεις.Η Μελάνια Τραμπ είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις γιορτές και επιτηρεί μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας τον στολισμό ώστε όλα να είναι στην εντέλεια.

Η πρώτη κυρία ανέβασε φωτογραφίες στο instagram αλλά και στο twitter παρουσιάζοντας τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό του Λευκού Οίκου και δείχνοντας να έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συμμετείχαν στην διακόσμηση.«Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές από όλες τις ΗΠΑ, που εργάζονται σκληρά για τη διακόσμηση του Λευκού Οίκου. Ανυπομονώ να τη δω ολοκληρωμένη», έγραψε στο tweet της η Μελάνια Τραμπ, προσθέτοντας το hashtag #ChristmasAtTheWhiteHouse.

Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται ένας εθελοντής να τοποθετεί χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια στην πόρτα, ενώ σε μία άλλη μία γυναίκα από το προσωπικό στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: Ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ