Προσποιήθηκε ότι έχει αμνησία για να γλιτώσει από την γκρίνια της πεθεράς του – ΦΩΤΟ

“Είμαι έξαλλη. Έπειτα απ’ όλα όσα έκανα για εκείνον!” μονολογεί η 75χρονη Σάντρα Μποτσέλι από την Πίζα της Ιταλίας που υπήρξε η αιτία ο γαμπρός της να το σκάσει στη Σκωτία και να προσποιηθεί τον αμνησιακό. Αφορμή για όλη αυτή την παράσταση όπως ο ίδιος παραδέχθηκε ήταν η γκρίνια της που δεν την άντεξε άλλο.

Έτσι, εγκατέλειψε την πεθερά, τη σύζυγο Φραντσέσκα και τα τέσσερα παιδιά του και πήγε στη Σκωτία. Η αστυνομία τον εντόπισε να περιπλανάται στο κάστρο του Εδιμβούργου.

Ο Σαλβατόρε παραδέχθηκε ότι δεν έχει αμνησία αλλά προσποιήθηκε για να ξεφύγει από την αυταρχική και γκρινιάρα πεθερά του. Κλήθηκε η σύζυγός του να τον φέρει στην Ιταλία όπου νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Πίζας. Παραμένει σε ψυχιατρική κλινική υπό επιμέλεια.

Η 75χρονη αντεπιτέθηκε λέγοντας ότι δεν φταίει εκείνη που εξαφανίστηκε ο γαμπρός της και πως δεν μπορεί πλέον να ζει κάτω από την ίδια στέγη με τον Σαλβατόρε, αλλά θα το σεβόταν αν η κόρη της αποφασίσει να του δώσει δεύτερη ευκαιρία.

Η εξαφάνισή του προκάλεσε υποψίες όταν Ιταλοί αξιωματικοί εντόπισαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη σύμφωνα με το οποία αναζητούσε όρους όπως “πώς να εξαφανιστείτε” ή “πώς να προσποιηθείτε απώλεια μνήμης”.

Τελικά, παραδέχθηκε στη βρετανική αστυνομία: “Το έκανα για να φύγω από την γκρινιάρα πεθερά μου. Ποτέ δεν έχασα τη μνήμη μου. Ήθελα να δείξω στην οικογένειά μου πόσο απαραίτητος τους είμαι. Ήθελα να ξανακερδίσω τη θέση μου ως σύζυγος και πατέρας καθώς ένιωθα ότι η πεθερά μου μού είχε πάρει τον ρόλο”.

Προτού εγκαταλείψει την οικογένειά του είχε αφήσει έναν φάκελο με 10.500 ευρώ αλλά κι ένα χαρτί με έναν κωδικό στο όνομα του μεγαλύτερου γιου του.

Η πεθερά του είχε γράψει την περιουσία της, αξίας 250.000 λιρών, μία οικογενειακή φάρμα στην Τοσκάνη, στην κόρη και τον γαμπρό της. Πριν από πέντε χρόνια μετακόμισε στο σπίτι της κόρης της για να βοηθήσει με την ανατροφή των παιδιών καθώς ο Σαλβατόρε δεν ήταν ποτέ σπίτι και η δουλειά της Φραντσέσκα ως δασκάλας ήταν πολύ απαιτητική.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ