Τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρό ένα 5χρονο κοριτσάκι

Ένα 5χρονο κοριτσάκι έχασε την ζωή του σε τροχαίο στη Κύπρο μπροστά στα έντρομα μάτια της οικογένειάς του. Το δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αμμοχώστου.

Αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 34χρονος Βούλγαρος χτύπησε στο πίσω μέρος του οχήματος του διπλοκάμπινου της οικογένειας, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί. Σε αυτό επέβαινε ανδρόγυνο, από τη Λάρνακα, με τα τρία ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 4, 5 και 9 χρόνων, τα οποία καθόντουσαν στο πίσω μέρος. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη.

Το πεντάχρονο κοριτσάκι βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ το 4χρονο αδελφάκι και η μητέρα τους τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Πιο ελαφρά τραυματίστηκε το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 9 ετών, ενώ ο πατέρας, που ήταν και οδηγός, δεν έπαθε τίποτε. Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, πίσω από το διπλοκάμπινο βρισκόταν τυχαία ο κουμπάρος του πατέρα. Μαζί οδήγησαν το παιδί στο Νοσοκομείο, ακολουθώντας μια τρελή πορεία, για να φτάσουν έγκαιρα. Μάταια, αφού, όπως μαρτυρεί, οι διερχόμενοι οδηγοί δεν τους έδιναν προτεραιότητα στον δρόμο. Το παιδί έσβησε και οι γιατροί δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι.

Ο 34χρονος οδηγός συνελήφθη, καθώς ήταν θετικός σε ναρκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη. Από εκεί και πέρα αναμένεται ότι στον 34χρονο θα γίνει και αιματολογική εξέταση για να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα του ναρκοτέστ.

Πηγές: sigamlive.com, politis.com.cy

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ