Σε τροχαίο που θυμίζει Νταϊάνα η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ – Τράκαρε μετά από διαμάχη με παπαράτσι – ΦΩΤΟ

Η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα, η οποία δεν έχει σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις κατηγορώντας τη διάσημη ηθοποιό, μεταφέρθηκε χθες βράδυ στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο.

Η Σαμάνθα Μαρκλ έσπασε τον αστράγαλό της. Ο σύντροφός της, Μαρκ, μίλησε στο ΤΜΖ αναφέροντας, ότι βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους στη Φλόριντα και είχαν μιά “διαμάχη με έναν παπαράτσι”. Υποστηρίζει ότι ο φωτογράφος μπήκε μπροστά από το αυτοκίνητό τους για να τραβήξει μια καθαρή φωτογραφία και όταν προσπάθησε να τον αποφύγει με έναν ελιγμό στα αριστερά του δρόμου, το αυτοκίνητο έπεσε στο τσιμεντένιο διαχωριστικό.

Επίσης δήλωσε ότι η Σαμάνθα, η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, χτύπησε το παρμπρίζ και έπεσε κάτω.

Το ατύχημα έρχεται λίγες ώρες μετά την τελευταία συνέντευξή της, στην οποία η Σαμάνθα δήλωνε ότι ο πατέρας της είναι “μόνος και στεναχωρημένος” στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση καρδιάς και ότι αυτή είναι που τον βοηθά οικονομικά και όχι η μέλλουσα πριγκίπισσα.

“Χρειάζεται χρήματα. Ανησυχώ για εκείνον. Είναι εντελώς μόνος του” τόνισε.

Πηγή: Dailymail

Πηγή φωτογραφίας: ΤΜΖ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ