Παραλήρημα του τουρκικού Τύπου για τις δηλώσεις Κατρούγκαλου και τον…πόλεμο: Η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχα – ΦΩΤΟ

Δριμεία επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο για τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, όπου υποστήριξε ότι «η Τουρκία γνωρίζει πως δεν μπορεί να κερδίσει πόλεμο», εξαπολύει ο τουρκικός Τύπος.

Στα περισσότερα ρεπορτάζ γίνεται λόγος για «προκλητικές» και «κωμικές» δηλώσεις του κ. Κατρούγκαλου, ενώ σε κάποια δημοσιεύματα επισημαίνεται ότι τα λεγόμενα του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών προκαλούν γέλιο.

«Προκλητικός λόγος από Έλληνα πολιτικό», είναι ο τίτλος του σάιτ «cayyoluburada.com» φιλοξενώντας τις δηλώσεις του κ. Κατρούγκαλου. «Η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχα», αναφέρει με τη σειρά του η ιστοσελίδα «haberler.com» κάνοντας λόγο για «σκανδαλώδη λόγο από τον αναπληρωτή υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης».

«Κωμική δήλωση στην Ελλάδα», τιτλοφορείται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «habervaktim.com», ενώ στο ίδιο ύφος κινείται στον τίτλο της και η εφημερίδα «Milat» στην ηλεκτρονική της διεύθυνση. «Δήλωση που προκαλεί γέλιο στην Ελλάδα για την Τουρκία», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

«Προκλητικός λόγος από Έλληνα πολιτικό: Η Άγκυρα δεν μπορεί να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο», είναι ο τίτλος της Hurriyet.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ