Δείτε πώς είναι στα 101 χρόνια του ο Κερκ Ντάγκλας – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην 75η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Λος Άντζελες, παρευρέθηκε ο θρύλος του κινηματογράφου, Κερκ Ντάγκλας, ο οποίος πριν από σχεδόν έναν μήνα, έκλεισε τα 101 του χρόνια.

Έχοντας στο πλευρό του τη νύφη του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, ο Κερκ Ντάγκλας εμφανίστηκε στη σκηνή σε αναπηρικό καροτσάκι για να παρουσιάσει ένα από τα βραβεία και όλοι οι παριστάμενοι σηκώθηκαν όρθιοι και τον καταχειροκρότησαν.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, η οποία έχει παντρευτεί τον γιο του ηθοποιού, Μάικ Ντάγκλας, έκανε μία μικρή αναδρομή στην καριέρα του πεθερού της τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τη μακρά προσφορά του στον κινηματογράφο.

«Το 1991, ο πεθερός μου, αυτός ο ζωντανός θρύλος του Χόλιγουντ, ο Κερκ, αναγνωρίστηκε από από τη Συντεχνία των Συγγραφέων της Αμερικής, για τον ρόλο του στο να τεθεί ένα τέλος στη Μαύρη Λίστα του Χόλιγουντ», ανέφερε.

Η Μαύρη Λίστα του Χόλιγουντ ήταν ένας άτυπος κατάλογος που κυκλοφορούσε στις κινηματογραφικές εταιρείες του Χόλιγουντ κατά τα πρώτα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου, προγράφοντας καλλιτέχνες που θεωρούνταν μέλη ή επιρροές του Κομμουνιστικού Κόμματος. Όσοι συμπεριλαμβάνονταν στον κατάλογο αποκλείονταν από κάθε εργασία στον κινηματογράφο και αρκετά θέατρα των ΗΠΑ, οδηγούμενοι στην επαγγελματική και προσωπική εξόντωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ