Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του σωματοφύλακα της Νταϊάνα – ΦΩΤΟ

“Φωτιά” έρχονται να βάλουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο θάνατος ενός από τους σωματοφύλακες της Νταϊάνα, που φέρεται να διατηρούσε σχέση με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με την πρίγκιπα Κάρολο, δεν οφείλεται σε τροχαίο δυστύχημα.

O 39χρονος Barry Albert Mannakee έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τον Μάιο του 1987 την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα το οποίο οδηγούσε μία 17χρονη η οποία είχε πρόσφατα λάβει το δίπλωμα οδήγησης.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 39χρονος εργαζόταν στην προσωπική ασφάλεια της Νταϊάνα και φέρεται να είχαν αναπτύξει παράνομο δεσμό μερικούς μήνες πριν από τον θάνατό του.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, όταν ο πρίγκιπας Κάρολος ενημέρωσε την Νταϊάνα για τον θάνατο του σωματοφύλακά της εκείνη κατέρρευσε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Σε βιντεοκασέτες, στις οποίες φαίνεται η ίδια η πριγκίπισσα να μιλά για την ερωτική της ζωή καθώς και για τον παράνομο δεσμό του Κάρολου με την Καμίλα, παραδέχεται ότι υπήρξε ερωτευμένη με κάποιον από το κοντινό της περιβάλλον, χωρίς να τον κατονομάζει.

“Ήταν ο καλύτερος σύντροφος που είχα ποτέ. Πάντα περίμενα με ανυπομονησία για να τον δω. Ήμουν ευτυχισμένη μόνο όταν ήταν κοντά μου. Με μεγάλη μου χαρά θα εγκατέλειπα τη ζωή στο παλάτι για να ζήσω μαζί του” φέρεται να λέει η Νταϊάνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα είχε πει σε στενούς της φίλους πως πιστεύει ότι ο θάνατος του 39χρονου δεν οφείλεται σε δυστύχημα αλλά σε δολοφονία.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ