Ο Τραμπ είχε ζητήσει από τον Πρίμπους να… σκοτώσει μια μύγα που τον ενοχλούσε

Το τελευταίο διάστημα, οι σχέσεις μεταξύ του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, και του πρώην προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, του Ελληνοαμερικανού Ρέινς Πρίμπους, ήταν τεταμένες.

Ο Πρίμπους στάθηκε δίπλα στον Τραμπ σε πολύ δύσκολες στιγμές και για πολλούς ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε, για να κατακτήσει την αμερικανική προεδρία.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, επηρεάστηκε από τον νέο διευθυντή, αρμόδιο για την επικοινωνία στον Λευκό Οίκο Άντονι Σκαραμούτσι, και έπαψε από τα καθήκοντά του τον Πρίμπους.

Ο Σκαραμούτσι, επιτέθηκε ανοιχτά κατά του Πρίμπους χαρακτηρίζοντας τον “παρανοϊκό σχιζοφρενή” αλλά και του υπεύθυνου στρατηγικής του προέδρου Τραμπ, Στίβ Μπάνον, σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού “The New Yorker”.

Ήταν τόσες οι κατηγορίες εναντίον του πρώην προσωπάρχη που ο Τραμπ έφτασε στο σημείο να υποτιμά δημόσια τον Πρίμπους και να τον θεωρεί τον αδύναμο κρίκο του Λευκού Οίκου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Πρίμπους στην Washington Post, μία μέρα ο Τραμπ τον κάλεσε, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Όβαλ Γραφείο, να σκοτώσει μία μύγα που τον… ενοχλούσε!

Ο Τραμπ πείστηκε για την δήθεν αναποτελεσματικότητα του Πρίμπους όταν ο τελευταίος αρνήθηκε να απαντήσει στη βρώμικη επίθεση από τον Σκαραμούτσι, του οποίου η σύζυγός ζήτησε διαζύγιο ισχυριζόμενη ότι είναι αλαζόνας και υπερβολικά φιλόδοξος.

Πηγή φωτο: ΑΡ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ