Θα πάει στον τελικό Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός ο Ερντογάν;

Οργιάζουν τις τελευταίες ώρες στην Κωνσταντινούπολη οι φήμες περί παρουσίας του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις εξέδρες του «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης για να παρακολουθήσει τον τελικό της Euroleague ανάμεσα στην οικοδέσποινα του Φάιναλ Φορ, Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό.

Σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, Τούρκοι δημοσιογράφοι εξέφρασαν την εκτίμηση ότι ο Ερντογάν δεν αποκλείεται να μεταβεί στο γήπεδο και να δει την αναμέτρηση, με δεδομένη και την εξαιρετική σχέση που έχει με τη Φενέρμπαχτσε. Τον περασμένο Οκτώβριο, άλλωστε, ήταν αυτός που έδωσε το Κύπελλο στην μπασκετική Φενέρ. Συν τοις άλλοις, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι τη δεκαετία του ’70 η «Σαρί Λασιβέρτ» του είχε κάνει πρόταση να φορέσει τη φανέλα της, αλλά δεν ακολούθησε καριέρα ποδοσφαιριστή, εξαιτίας του πατέρα του, που δεν τον άφησε.

Βέβαια, η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον Τούρκο Πρόεδρο, καθώς συνεδριάζει το κόμμα του και ο Ερντογάν θα επανέλθει ως πρόεδρος του, αφού θα εκλεγεί και πάλι μετά από 3 χρόνια.

ΠΗΓΗ: Sport24.gr, Star.gr, Ozgur

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ