Ασύλληπτη τουρκική πρόκληση: Δεν άφηναν τον πατέρα του Μάντζαρη να μπει στο γήπεδο λόγω ενός T-Shirt

Πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ έλαβε χώρα μια πρωτοφανής κίνηση από πλευράς των Τούρκων ανδρών της ασφάλειας του γηπέδου.

Κατά την είσοδο στο Σινάν Ερντέμ, της οικογένειας του Βαγγέλη Μάντζαρη, οι security του γηπέδου ανάγκασαν τον πατέρα του Έλληνα γκαρντ να βγάλει την μπλούζα του, η οποία έγραφε στα ελληνικά Κωνσταντινούπολη. Επρόκειτο για το T-Shirt που είχε κυκλοφορήσει ενόψει του Final 4 από την ΚΑΕ. Ευτυχώς, μάλιστα, που κάποιος γνωστός του έδωσε ένα άλλο μπλουζάκι, διότι σε διαφορετική περίπτωση ο πατέρας του γκαρντ των «ερυθρόλευκων» θα έμενε γυμνός από την μέση και πάνω.

Για λόγους μη πρόκλησης αντιδράσεων ΚΑΕ Ολυμπιακός και Ευρωλίγκα είχαν εκδώσει σχετικές ανακοινώσεις για τέτοιου είδους μπλούζες, αν και οι συστάσεις φαίνεται ότι αφορούσαν μόνο τους Έλληνες.

Οι Τούρκοι, αντίθετα, κυκλοφορούσαν κανονικά στις εξέδρες με μπλουζάκια και κασκόλ με την επιγραφή «Istanbul από το 1453» έχοντας προσθέσει μάλιστα στην Αγιά Σοφιά τους μιναρέδες, που υποδηλώνουν το χαρακτήρα του τεμένους που απέκτησε μετά την άλωση.

Επιπλέον, στο γήπεδο κυκλοφορούσαν πανό και κασκόλ με την ημερομηνία άλωσης της Πόλης, που οι Τούρκοι φίλαθλοι δεν ξεχνούσαν να επιδεικνύουν στην ελληνική κερκίδα.ΠΗΓΗ: sportit.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ