Το βιβλίο της μητέρας του Μπεν

Το βιβλίο της μητέρας του Μπεν

Στις 24 Ιουλίου συμπληρώνονται 22 χρόνια από εκείνη την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Μπεν στην Κω. Όλα αυτά τα χρόνια η μητέρα του ζει μια κόλαση, την οποία περιγράφει στο βιβλίο που έγραψε.

Η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίντχαμ, μετά την εξαφάνιση του γιου της βυθίστηκε στο αλκοόλ και την κατάθλιψη.

Η 20χρονη κόρη της, Λέιγκχανα, περιγράφει τα όσα έζησε και ζει η μητέρα της.

Λέει: “Ελπίζουμε ακόμα ότι θα βρούμε τον Μπεν. Αυτό το βιβλίο λειτουργεί λυτρωτικά για τη μαμά μας. Είναι η ιστορία της, όπως ήθελε να την πει πέντε χρόνια μετά την εξαφάνιση του παιδιού της. Για πρώτη φορά στη ζωή της είναι επιτέλους κάπως ήρεμη. Το κεφάλαιο που μιλά για την εποχή των κλαμπ, των πάρτυ και του αλκοόλ, όσο κακό κι αν κάνει, σε βοηθάει να ξεχάσεις.

Εάν καθόταν σπίτι και περίμενε να χτυπήσει το τηλέφωνο, θα είχε αυτοκτονήσει”.

Η αδερφή του Μπεν, που δεν είχε γεννηθεί όταν εξαφανίστηκε ο αδερφός της, δίνει και άλλες λεπτομέρειες:

“Όταν γεννήθηκα, είχε πάθει κατάθλιψη. Ένιωθε ότι δεν μπορούσε να με φροντίσει. Δεν ήμουν δυστυχισμένη που ζούσα με τους παππούδες μου, αλλά δεν είχα τη μαμά μου. Θυμάμαι τη μέρα που ήρθε να με πάρεΙ, είχα δύο μήνες να τη δω. Έτρεξα στην πόρτα και και φώναζα “mummy, mummy” σαν την είχα συγχωρέσει! Αυτό της έδωσε δύναμη. Δύο φορές προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Ήμουν 11 ετών όταν διάβασα το γράμμα της αυτοκτονίας της. Έκανα τότε διακοπές με τον παππού και τη γιαγιά που ζούσαν στην Κύπρο”.

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

 

Πηγή: espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ