Η Πέτη Πέρκα στον Realfm 97,8 για το Ελληνικό: Την Τρίτη θα βγει λευκός καπνός

Στην επένδυση στο Ελληνικό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Πέτη Πέρκα, Γενική Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας πάντα θα έχει όρους, κανόνες, νομοθεσία την οποία πρέπει να ακολουθεί. Δεν είναι μία χώρα που ο καθένας μπορεί να επιχειρεί όπως νομίζει…Σε ότι αφορά το Ελληνικό, είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος και εγώ είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι και θα γίνει και το παλεύουμε με κάθε τρόπο. Το χρονοδιάγραμμα είναι ότι τέλος του χρόνου πρέπει να έχουμε το προεδρικό διάταγμα” είπε μεταξύ άλλων η κ. Πέρκα και πρόσθεσε:

“Μία χώρα που τώρα κάνει δασικούς χάρτες, τώρα κάνει κτηματολόγιο, δεν έχει κηρύξει τους αρχαιολογικούς της τόπους, όλα αυτά όταν πας να κάνεις μία επένδυση ειδικά μεγάλου μεγέθους όπως είναι το Ελληνικό, είναι προφανές ότι θα τα βρεις μπροστά σου. Τώρα συγχρόνως τα κάνουμε όλα, εκεί υπάρχουν και κάποιες δυσκολίες… Πρέπει να μην κωλυσιεργούμε, ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα, στον χρόνο του, να συναισθανθούν όλες οι πλευρές και τις δεσμεύσεις της χώρας αλλά και την ωφέλεια από μία τέτοια επένδυση. Πιστεύω ότι όλα θα προχωρήσουν καλά. Το ΚΑΣ είναι θεσμικό όργανο, δεν μπορεί να παρέμβει”.

“Εγώ λέω να περιμένουμε μέχρι την Τρίτη, που είναι η επόμενη συνεδρίαση, και πιστεύω ότι θα βγει λευκός καπνός για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την επένδυση” σημείωσε μεταξύ άλλων η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ