Διαψεύδει η Gennet ότι έχει σχέση με την Σαββαΐδου

Σε διάψευση των όσων φέρεται να έχει καταθέσει στην εισαγγελία ο πρώην Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης και αναφέρονται σε δημοσίευμα ιστοσελίδας σχετικά με την ποινική δίωξη κατά της Κατερίνας Σαββαΐδου προχωρά η εταιρεία Gennet. παντελώς ανυπόστατα και αναληθή.

 

Σε απάντηση του δημοσιεύματος, η εταιρεία αναφέρει τα εξής:

  • Στο δημοσίευμα αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο επαγγελματικής σχέσης της εταιρείας μας και ημών προσωπικά με την τέως Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων. Δηλώνουμε υπεύθυνα για πολλοστή φορά και  κατηγορηματικά, ότι η εταιρεία μας ουδέποτε έχει αναπτύξει την οποιαδήποτε επαγγελματική ή άλλου τύπου σχέση με την τέως Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων.

  • Το δημοσίευμα επικαλείται μαρτυρία της υπαλλήλου Ι.Μ., μέσα από την οποία «καταγγέλλεται ότι ο επανέλεγχος διατάχθηκε, χωρίς καν να υποβάλει σχετική αίτηση η εταιρεία μας, αλλά με αίτηση του 2003». Ο επανέλεγχος διατάχθηκε για πρώτη φορά στις 16.01.2014, μετά από σχετική μας Αίτηση βάσει του Νόμου, από τον πρώην Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρη ο οποίος είχε ζητήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης, αναθέτοντάς την με υπογραφή του στην τότε Οικονομική Επιθεώρηση Αθηνών, με στόχο να πραγματοποιηθεί έως τις 30/6/2014 (Αρ. πρωτ.: ΔΕΥ 1011214 ΕΞ 2013/Α’5707/σΚ/Φ.10381). Μετά από λίγους μήνες, η Διεύθυνση αυτή διαλύθηκε, ο κ. Θεοχάρης αποχώρησε και ο Φάκελος επεστράφη στη ΓΓΔΕ. Επαναλαμβάνουμε και σε αυτό το σημείο, για πολλοστή φορά, ότι ο διαταχθείς επανέλεγχος δρομολογήθηκε νομιμότατα, εξαιτίας του πλήθους των αδιάσειστων ΝΕΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ στοιχείων που προσκομίστηκαν σε ανακριτές και εισαγγελείς, μετά από συνεχή μας αιτήματα και όχι με βάση το αρχικό μας αίτημα όπως ψευδώς αναφέρεται. Τα εν λόγω στοιχεία αγνοούνταν προκλητικά και κατ’ εξακολούθηση από συγκεκριμένους δημόσιους λειτουργούς.

  • Στην εταιρεία ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΠΕ, άμεσα εμπλεκόμενη εταιρεία στην υπόθεση, ουδέποτε έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα ο οποιοσδήποτε έλεγχος, γεγονός που αποδεικνύεται από τον διαταχθέντα έλεγχο. Τα πεπραγμένα της συγκεκριμένης εταιρείας, ήταν γνωστό στους δημόσιους αυτούς λειτουργούς που τάχα φρόντιζαν για το δημόσιο συμφέρον, ότι επρόκειτο να παραγραφούν στις 31-12-2015. Παρά ταύτα, για κάποιους λόγους που θα πρέπει να διερευνήσει η Δικαιοσύνη, αρνούνταν να πράξουν τα αυτονόητα και είναι οι ίδιοι, που ακόμη και σήμερα, αγωνίζονται λυσσαλέα προκειμένου να διακοπεί ο έλεγχος και να παραμείνει η υπόθεση στο σκοτάδι.        

Διαβάστε επίσης:

GENNET: Νόμιμος ο επανέλεγχος Σαββαϊδου

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ