Φρίκη: Προσφέρθηκε να τη βοηθήσει και τη βίασε στις τουαλέτες του τρένου – Στο ίδιο βαγόνι ήταν και η σύζυγός του

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία γυναίκα στα χέρια ενός 45χρονου κατά τη διάρκεια ταξιδιού με το τρένο προς το Ραμσγκέιτ της Βρετανίας.

Σύμφωνα με τη Μirror, η γυναίκα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στις 9 Δεκεμβρίου του 2018 αισθάνθηκε αδιαθεσία και ένας συνεπιβάτης της, ο 45χρονος Timothy Davies, που ταξίδευε μαζί με τη σύζυγό του, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον 45χρονο να αγγίζει τη γυναίκα ανάρμοστα και έπειτα να την οδηγεί στην τουαλέτα και να κλειδώνει την πόρτα. Ο δράστης στην συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά ενώ εκείνη έκανε εμετό.

Ο Timothy Davies κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η σύζυγός του χτύπησε την πόρτα της τουαλέτας τρεις φορές όσο εκείνος βίαζε τη γυναίκα και αυτός της έλεγε πως το θύμα δεν αισθανόταν καλά.

Ο 45χρονος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως ότι συνέβη έγινε με την θέληση και των δύο. Σε δήλωσή της που διαβάστηκε στο δικαστήριο, η άτυχη γυναίκα είπε ότι η επίθεση ήταν “σαν ένας εφιάλτης” και ότι “θα είναι μία πληγή” που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: mirror

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ