Φρίκη στην Αργεντινή: Βίαζε την κόρη του επί 20 χρόνια – Απέκτησε τέσσερα παιδιά μαζί της

Ένας οικοδόμος συνελήφθη στην Αργεντινή αφού φέρεται να απέκτησε τέσσερα παιδιά με την κόρη του την οποία βίαζε επί 20 χρόνια.

Τα τέσσερα παιδιά, ηλικίας από 11-19, εντοπίστηκαν σε ένα ερειπωμένο μπάνγκαλοου στο Αρεκίτο της Σάντα Φε, αφού η γυναίκα ειδοποίησε τις Αρχές για το μαρτύριο που βίωνε στα χέρια του πατέρα της επί δεκαετίες.

Η 32χρονη είπε στους αξιωματικούς ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των εννιά ετών και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει τέσσερα παιδιά. Η αστυνομία κατέσχεσε δύο όπλα από το οικοδόμημα, το οποίο χαρακτηρίστηκε το “σπίτι της φρίκης”, από την υπόθεση του Τζόσεφ Φριτσλ που κρατούσε αιχμάλωτη την κόρη του επί 24 χρόνια και την κακοποιούσε και τη βίαζε.

Τα παιδιά, ηλικίας 11, 13, 17 και 19, έχουν όλα βιβλικά ονόματα. Ο εισαγγελέας της πολιτείας επιβεβαίωσε ότι είναι σε εξέλιξη έρευνα και είπε πως ο φερόμενος ύποπτος είναι υπό κράτηση αφού η κόρη του τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Όπως σημείωσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, η 32χρονη γυναίκα αποφάσισε να τον καταγγείλει επειδή δεχόταν διαρκώς απειλές. “Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τέτοιου είδους καταστάσεις όταν είμαστε έξω από αυτές, αλλά είναι κοινό σε τέτοιες περιπτώσεις και αυτό μας λένε οι ψυχολόγοι τους οποίους συμβουλευόμαστε” είπε ο εισαγγελέας.

Οι αρμόδιοι επιβεβαίωσαν ότι ο ύποπτος είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του και διενεργούνται τεστ DNA ώστε να διαπιστωθεί αν είναι πράγματι ο πατέρας των τεσσάρων παιδιών.

Οι ερευνητές μελετούν τη θεωρία ότι χρησιμοποιούσε δύο όπλα για να εκφοβίζει την κόρη του για να υποκύπτει στις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις”. Οι γείτονες φέρεται να γνώριζαν τι συνέβαινε στο σπίτι, αλλά όταν ενημέρωσαν την αστυνομία τους είπαν ότι δεν μπορούν να ενεργήσουν αυτόκλητα καθώς έπρεπε να καταγγείλει το ίδιο το θύμα τον πατέρα της.

σχολίασε κι εσύ