Φρικτός θάνατος για φανατικό των “50 Αποχρώσεων του Γκρι” – Στραγγαλίστηκε κατά λάθος

Θαυμαστής της σειράς των πολύ επιτυχημένων βιβλίων “50 Αποχρώσεις του Γκριαυτοστραγγαλίστηκε κατά λάθος στη διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιού, που πήγε στραβά, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα. Τον 37χρονο άνδρα βρήκε νεκρό η σοκαρισμένη μητέρα του.

Ο Φίλπ Γουόλκερ βρέθηκε κρεμασμένος στο κρεβάτι του στο Ιστ Γιορκσάιρ στις 5 Μαρτίου. Ήταν γυμνός με ένα περιλαίμιο γύρω από τον λαιμό του και μια ζώνη αγνότητας πάνω στα γεννητικά του όργανα. Μέλη της οικογένειάς του έψαξαν το δωμάτιό του λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του και βρήκαν αρκετά σεξουαλικά βοηθήματα, CD με πορνογραφικό υλικό και δεκάδες άδεια μπουκάλια λιπαντικού.

Επίσης, βρήκαν ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από τις “50 Αποχρώσεις του Γκρι” όπως και ένα βιβλίο με πορνογραφικό περιεχόμενο και ζωγραφιές που ο ίδιος ο 37χρονος είχε δημιουργήσει και τον απεικόνιζαν δεμένο.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο όπου βρήκε τον άνδρα γυμνό και νεκρό. Η οικογένειά του είπε ότι ο άνδρας ποτέ δεν μιλούσε για τα σεξουαλικά ενδιαφέροντά του και αυτό τους εξέπληξε. Πρόσθεσαν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει. Η ιατροδικαστής κατέληξε στο πόρισμά της ότι ο Γουόλκερ έπαθε ασφυξία στη διάρκεια αυτοϊκανοποίησης και ο θάνατός του ήταν ένα τραγικό ατύχημα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ