• Σάλος στην Κορέα - Αστέρες της pop μπλεγμένοι σε σεξουαλικό σκάνδαλο - Περισσότερες από 350 συλλήψεις - ΦΩΤΟ - BINTEO

  6:17 πμ, Πέμπτη 27 Ιουν 2019 6:17 πμ, Πέμπτη 27 Ιουν 2019

  Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με το σεξουαλικό σκάνδαλο που ταλανίζει τη Σεούλ και στο οποίο εμπλέκονται ηχηρά ονόματα της κορεατικής μουσικής σκηνής. Περισσότεροι από 350 άνθρωποι έχουν συλληφθεί με κατηγορίες ότι νάρκωναν γυναίκες σε κλαμπ και τις προσέφεραν σε πλούσιους άνδρες για να τις βιάσουν.

  Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, ένας πλούσιος πελάτης με "όρεξη για αναίσθητες γυναίκες" ζήτησε από τον ιδιοκτήτη κλαμπ να του φέρει τα "ζόμπι", αναφερόμενος σε ναρκωμένες γυναίκες.

  Πλούσιοι και διάσημοι, αλλά και αστέρες της αποκαλούμενης Κ-pop, συχνάζουν στα κλαμπ της περιοχής του Γκανγκναμ, εκεί όπου βρίθουν οι καταγγελίες ότι εκατοντάδες γυναίκες τέθηκαν υπό νάρκωση με παράνομες ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια παραδόθηκαν στις ορέξεις πλούσιων ανδρών, που πλήρωσαν όσο όσο για να βιάσουν τα αναίσθητα θύματα και να μαγνητοσκοπήσουν τις αρρωστημένες πράξεις τους.

  Στο σκάνδαλο εμπλέκεται ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες της K-Pop, ο Σέουνγκρι, που έχει και μερίδιο σε κλαμπ στην Γκάνγκναμ και ανακρίνεται από την αστυνομία σχετικά με καταγγελίες ότι προμήθευε ιερόδουλες τα μαγαζιά τους και είχε καταχραστεί χρήματα.

  Τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι σταρ αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή στο σκάνδαλο, ωστόσο, ήταν αρκετοί αστέρες της K-Pop που πιάστηκαν να διανέμουν σεξουαλικά βίντεο και να καμαρώνουν σε ανταλλαγή μηνυμάτων που βίασαν γυναίκες .Επιπλέον, κατηγορούνται ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών όπως μεθαμφεταμίνη.

  Ανάμεσα σ' αυτούς είναι ο τραγουδιστής και συνθέτης Γιουνγκ Γιουν-γιανγκ , που παταδέχθηκε ότι βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να κάνει σεξ και να διανέμει το υλικό χωρίς τη συγκατάθεση της ερωτικής παρτενέρ του.

  Ιδιοκτήτες και κλαμπ κατηγορούνται ότι εκμεταλλεύτηκαν ανήλικες γυναίκες. Σύμφωνα με έρευνα του BBC, τα θύματα ναρκώνονταν με την ουσία GHB προτού μεταφερθούν σε σοκάκια, σκοτεινά δωμάτια κλαμπ ή ακόμη και σε ξενοδοχεία όπου βιάζονταν από έναν ή και περισσότερους άνδρες. Όπως αναφέρουν γιατροί, η ουσία αυτή εξαφανιζόταν από το σύστημα μέσα σε λίγες ώρες και έτσι οι γυναίκες δεν μπορούσαν να αποδείξουν ότι είχαν πέσει θύμα βιασμού. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, VIP πελάτες συνεργάζονταν με τους εκπροσώπους των κλαμπ για να ναρκώνουν και να βιάζουν τα θύματά τους.

  Εξαιρετικά πλούσιοι και σημαντικά πρόσωπα για την κορεατική κοινωνία, γνωστοί ως VVIP πλήρωσαν χιλιάδες για τυχαίες γυναίκες ώστε να απολαύσουν μία... ναρκωμένη νύχτα μαζί τους.

  Μάλιστα, υπάρχουν υπόνοιες ότι η αστυνομία συγκάλυψε το σκάνδαλο με τον πρόεδρο της χώρας Μουν Τζάε να δίνει εντολή για έρευνα σχετικά με διαφθορά καθώς όπως είπε, υπήρχαν αποδείξεις ότι εισαγγελείς και αστυνομία σκοπίμως συνέτασσαν πλημμελείς αναφορές και εμπόδισαν την αλήθεια να αποκαλυφθεί.

  Το Κορεατικό Εθνικό Αστυνομικό Πρακτορείο δημιούργησε ειδική μονάδα να ερευνήσει τα σεξουαλικά εγκλήματα κατά γυναικών στην Γκάνγκναμ. Το σκάνδαλο έχει προκαλέσει σάλο στην Κ-pop ενώ τον Μάρτιο το συγκρότημα Big Bang ανακοίνωσε την απόσυρση του Σέουνγκρι για την εμπλοκή του στην υπόθεση. Ο 29χρονος κατηγορείται ότι άσκησε πίεση σε πιθανούς ξένους επενδυτές προσφέρονας σεξουαλικές υπηρεσίες σε πολλά κλαμπ της Γκάνγκναμ το 2015. Στο μεταξύ, η αστυνομία κατηγορεί τον Γιουνγκ Γιουν-γιανγκ να μαγνητοσκόπησε τις ερωτικές του συνευρέσεις με περίπου 10 γυναίκες και να διένειμε το υλικό σε φίλους του μέσω εφαρμογής μηνυμάτων.

  Πηγή: Daily Mail

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα