Η μητέρα της την πούλησε για σεξ όταν ήταν 12 χρονών αντί 300 ευρώ – ΦΩΤΟ

Ήταν μόλις 12 χρονών. Ακόμη φορούσε τη στολή από το σχολείο και είχε την τσάντα στην πλάτη της. Η μητέρα της την οδήγησε σε ένα σοκάκι στο Μπλάκπουλ και την πούλησε για σεξ αντί 250 λιρών, περίπου 300 ευρώ. Από τότε ξεκίνησε μια ζωή γεμάτη δυσκολίες, κάθε είδους έγκλημα και με την πορνεία να καθορίζει τη ζωή της.

Η μητέρα της ήταν ναρκομανής και χρειαζόταν τη δόσης της. Γι’ αυτό εξάλλου και την εξώθησε στην πορνεία. Η ιστορία της 29χρονης Τάιν Γέιτς έρχεται στη δημοσιότητα καθώς βρέθηκε να μιλάει σε ντοκιμαντέρ για τη Σαρλίν Ντάουνς που δολοφονήθηκε και αναμένεται να προβληθεί από το Channel 5.

Η Σαρλίν εξαφανίστηκε τον Noέμβριο του 2003, όταν ήταν μόλις 14 χρονών. Δύο υπάλληλοι ντελίβερι κατηγορήθηκαν για τον φόνο της τον Μάιο του 2007 αλλά δεν καταδικάστηκαν. Το πτώμα της κομματιάστηκε ενώ τα κόκαλά της θρυμματίστηκαν.Η Τάιν εξομολογείται την περιπέτεια της ζωής της: “Η μητέρα μου ήταν διαφορετική από τις άλλες μαμάδες. Ήταν χρήστρια ηρωίνης και εργαζόμενο κορίτσι. Τη θαύμαζα. Ήταν η μαμά μου και την αγαπούσα. Και τότε μια μέρα ένας άνδρας μας πλησίασε σε ένα δρομάκι και της ζήτησε σεξ. Της είπε ότι ήθελε εμένα και όχι εκείνη και θα πλήρωνε εξτρά. Θυμάμαι που με οδήγησε εκεί, στο δρομάκι η μαμά μου. Φορούσα ακόμη τη στολή μου του σχολείου και είχα την τσάντα μου. Μου είπε ότι όλα θα πάνε καλά και πως όλα ήταν μέρος της ζωής. Την πίστεψα. Μετά μου έδωσε και μερίδιο. Δέκα λίρες. Αισθάνθηκα πλούσια. Όλα ακούγονται τόσο θλιβερά και λυπηρά, αλλά αυτό συνέβη σ’ εμένα” λέει η Τάιν. Από τότε ακολούθησε ένα σκοτεινό μονοπάτι που την οδήγησε στην πορνεία.

“Από παιδί που αναζητούσα περιπέτεια, κατέληξα να με πασάρουν σε ομάδες ανδρών για σεξ. Όσο μεγάλωνα έστρεφα την πλάτη μου στην οικογένειά μου, εξαρτήθηκα από ναρκωτικά και με συνέλαβαν αμέτρητες φορές. Έγινα μια πόρνη του δρόμου, όπως ακριβώς η μαμά μου. Το έσκαγα από το σχολείο και σύχναζα στο κέντρο της πόλης όπως η Σαρλίν και άλλα πολύ μικρότερα κορίτσια. Με βασανίζει να ξέρω ότι πιθανόν γνωρίζω τους δολοφόνους της. Κάναμε τα ίδια πράγματα με τους ίδιους ανθρώπους την ίδια στιγμή. Όταν κοιτάζω στα μάτια κάποιων ανδρών που συχνάζουν στους δρόμους αναζητώντας για ευάλωτα μικρά κορίτσια δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι ένας από αυτούς ίσως είναι το τελευταίο πρόσωπο που εκείνη είδε. Της συνέβη κάτι φριχτό και θα μπορούσε εύκολα να είμαι εγώ” λέει η Τάιν.Η Τάιν ήταν εγγονή του Ιβάν και της Σίλβια Τέιλον, και οι δύο πρώην δήμαρχοι της πόλης. Και οι δύο, ετών 79, υιοθέτησαν τη μαμά της Τάιν, Λίζα και της έφτιαξαν το δικό της σπιτικό. Η Λίζα πέθανε το 2007 σε ηλικία 38 ετών.

Πηγή: The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ