Γιατί οι Ρωσίδες στρέφονται σε…εκπαιδευτές σεξ

Να μιλήσουν ανοιχτά για τις σεξουαλικές επιθυμίες τους προσπαθούν Ρωσίδες που στρέφονται σε ειδικούς που τις βοηθούν να ξεπεράσουν τις αναστολές και τα ταμπού που άφησε πίσω της η εποχή της Σοβιετικής Ένωσης.

Όπως οι ίδιες λένε, γυναίκες όλων των ηλικιών, στην έρευνα του Γαλλικού Πρακτορείου, θέλουν να νιώσουν ερωτική απόλαυση και να είναι απενοχοποιημένες στο κρεβάτι τους. Γι’ αυτό απευθύνονται σε γκουρού του έρωτα που τις βοηθούν να ξεπεράσουν τον συντηρητισμό στον οποίο ανατράφηκαν και να απελευθερωθούν σεξουαλικά όπως οι σύγχρονες γυναίκες της Δύσης. Τονίζουν ότι το σεξ παραμένει θέμα ταμπού στη χώρα τους, ως κατάλοιπο του σοβιέτ.

Σεξολόγοι, ψυχολόγοι και εκπαιδευτές εργάζονται στη Μόσχα, εμφανίζονται σε τηλεοπτικά σόου ή γράφουν σε γυναικεία περιοδικά προσπαθώντας να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια.

Ειδική ψυχολόγος και σεξολόγος είπε ότι η παράδοση μαθημάτων είχε στόχο όχι να διδάξει σεξουαλικές τεχνικές αλλά κυρίως να βοηθήσει τις γυναίκες να αντιληφθούν τα ψυχολογικά όρια που θέτουν οι ίδιες στο μυαλό τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ