Σάλος από τις δηλώσεις γυμναστή που παρότρυνε σε βιασμό γυναίκας – ΦΩΤΟ

Πριν από λίγες ημέρες ο επικεφαλής του γυμναστηρίου του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου ξεσήκωσε σάλο όταν παρότρυνε σε βιασμό γυναίκας ως τιμωρία επειδή έχασε το μάθημά του. Οι φοιτητές υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή ζητώντας την απόλυσή του και η διεύθυνση του Πανεπιστημίου τον απέλυσε όταν τα προσβλητικά μηνύματα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο γυμναστής αντάλλασσε μηνύματα σε ομάδα WhatsApp συζητώντας πιθανές τιμωρίες για τη γυναίκα που έχασε το μάθημα γυμναστικής. “Ας τη βιάσουμε. Ή ας της δώσουμε την επιλογή για 600 κάμψεις ή βιασμό”.

Όταν τα μέλη του προσωπικού που ανήκαν στην ομάδα και ήταν περισσότερες γυναίκες αγνόησαν την πρότασή του, ο γυμναστής επέμεινε: “Κανείς δεν συμφωνεί γι’ αυτό λοιπόν;”

Οι φοιτητές εξοργίστηκαν από τα μηνύματα του άνδρα και τόνισαν ότι η πολιτική της “μηδενικής ανοχής” δεν μεταφράζεται σε δράση. Περισσότεροι από 800 φοιτητές του εγνωσμένου κύρους Πανεπιστημίου υπέγραψαν την επιστολή απαιτώντας την απόλυση του Μπράιαν κι ενώ η διεύθυνση του Πανεπιστημίου απέφυγε να σχολιάσει, έχει γίνει γνωστό ότι ο άνδρας απολύθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ