Δίδυμες με τα όλα τους – Κάνουν 2.000 καθίσματα για να έχουν ίδιο μέγεθος οπισθίων – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Γεννήθηκαν την ίδια στιγμή, είναι ολόιδιες, έχουν το ίδιο ύψος, το ίδιο βάρος, τις ίδιες συνήθειες, ντύνονται παρόμοια. Και πέραν όλων των άλλων έκαναν τις ίδιες πλαστικές και ακολουθούν την ίδια γυμναστική προκειμένου να συνεχίσουν να έχουν τις ίδιες καμπύλες, ακόμη και το ίδιο μέγεθος οπισθίων.

Η Μίριαμ και η Μισέλ από το Μαϊάμι της Φλόριδα έδωσαν περισσότερα από 20.000 δολάρια για να επιτύχουν αυτήν την εξωτερική εμφάνιση και δεν έχουν σκοπό να την αφήσουν στην τύχη της. Παραδέχονται ότι οι πλαστικές στις οποίες υπεβλήθησαν είχαν στόχο το στήθος, ενώ ακολουθούν σκληρό γυμναστικό πρόγραμμα για να διατηρήσουν σε άψογη κατάσταση τα υπόλοιπα… προσόντα τους όπως τους κοιλιακούς και τους… γλουτούς τους. Όπως λένε οι 31χρονες, το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει καθημερινά 2.000 καθίσματα ώστε οι γλουτοί να παραμείνουν ψηλά και… εντυπωσιακοί.

Οι δίδυμες έχουν 1,3 εκατ. follower στο instagram ωστόσο και οι δύο δηλώνουν μόνες ενώ επικεντρώνονται στον τρόπο που το κορμί και των δύο θα παραμείνει πανομοιότυπο με της άλλης.

H φωτό και το βίντεο από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ