Ο καιρός της Μ. Τετάρτης

Βελτιωμένο καιρό με λίγες μόνο νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, περιμένουμε σήμερα, τη Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου 2012. Από το μεσημέρι και μετά οι νεφώσεις σταδιακά θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά και το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο. Η θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της, θα κυμανθεί από 1 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 19 στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 10 ως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στα νοτιοανατολικά σχεδόν θυελλώδεις βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, αλλά από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς – νοτιοδυτικούς ασθενείς έως μέτριους. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε σχεδόν μέτριους νοτιάδες, περισσότερο ενισχυμένους σε μέτριους έως ισχυρούς στο Βόρειο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν, περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 με 18 βαθμούς. Βόρειοι ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε μέτριους στο Νότιο Ευβοϊκό, με γρήγορη εξασθένηση και επικράτηση νοτιάδων από το μεσημέρι και μετά.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν, περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι νότιοι – νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.Πηγή: meteo.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ