Η απίστευτη ιστορία ενός εισιτηρίου από το… 1950

Η απίστευτη ιστορία ενός εισιτηρίου από το… 1950

Μια απίστευτη ιστορία… ξετυλίχτηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στο «Μαρακανά» το απόγευμα της Παρασκευής, όταν Βραζιλιάνος φίλος της μπάλας… εμφανίστηκε με εισιτήριο από τον τελικό της διοργάνωσης του 1950, όταν έγινε πάλι στην Βραζιλία…    

Ο συγκεκριμένος Βραζιλιάνος είχε προγραμματίσει να δει τον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Ουρουγουάη που είχε χαρακτήρα τελικού και έγινε στο… παλιό «Μαρακανά»!

Μόνο που δεν κατάφερε να βρεθεί στο γήπεδο, λόγω εντός προβλήματος υγείας της μητέρας του. Ο συγκεκριμένος κράτησε από τότε το εισιτήριο, παρότι ο αγώνας δεν εξελίχθηκε καλά για την Βραζιλία. Ο Βραζιλιάνος φίλαθλος έστειλε επιστολή στην FIFA και αφηγήθηκε την ιστορία του. Οι άνθρωποι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του πρότειναν να τους φέρει το εισιτήριο από τον αγώνα του 1950, και να πάρει άλλα τρία για τον τελικό της τωρινής διοργάνωσης. Έτσι και έγινε… Ο  γενικός γραμματέας της FIFA Ζερομ Βάλκε περίμενε τον συγκεκριμένο φίλαθλο στο «Μαρακανά» και η… ανταλλαγή έγινε σε ειδική αίθουσα στο θρυλικό γήπεδο! Η FIFA θα έχει το εισιτήριο του 1950 στο μουσείο της και ο Βραζιλιάνος θα δει τον τελικό της 13ης Ιουλίου.   

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ