Αναβαθμίζεται το Facebook messenger

Αναβαθμίζεται το Facebook messenger

Το Facebook ενισχύει τη mobile εφαρμογή Messenger με νέες και βελτιωμένες λειτουργίες. Από σήμερα είναι διαθέσιμη στο App Store μία νέα έκδοση για iOS συσκευές, ενώ μέσα στη βδομάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει νέα έκδοση και για τις Android συσκευές στο Google Play.

facebook messenger for ios

Η νέα έκδοση φέρνει όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες της εφαρμογής στο προσκήνιο, αφού πλέον δε χρειάζεται ο χρήστης να πατά κάποιο εικονίδιο για να εμφανιστούν. Όλες βρίσκονται ένα πάτημα μακρυά. Επίσης, η αναζήτηση βελτιώθηκε και το πλαίσιο αυτής είναι πάντοτε ανοικτό στην καρτέλα των πρόσφατων συνομιλιών του χρήστη.

Όσον αφορά τη λήψη και αποστολή φωτογραφιών με χρήση της κάμερας της συσκευής, η λειτουργία βελτιώθηκε και ο χρήστης μπορεί να τραβήξει κανονικές φωτογραφίες ή selfiesχωρίς να εγκαταλείψει το παράθυρο της συνομιλίας. Η διαδικασία απαιτεί, πλέον, λιγότερα πατήματα στην οθόνη και είναι πιο γρήγορη.

facebook messenger for ios selfie

Μία νέα λειτουργία του Facebook Messenger είναι η δυνατότητα λήψης και αποστολής βίντεο με χρήση της κάμερας της συσκευής. Μαζί με τη νέα αυτή λειτουργία, προστέθηκε και η επιλογή για προβολή των βίντεο μέσα στη συνομιλία.

Τέλος, για να μπορέσει να προωθήσει περισσότερο τη χρήση των stickers, το Facebook έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες με το συνεχόμενο πάτημα σε κάποιο sticker το οποίο έχουν δεχτεί σε συνομιλία, να μπορούν να κάνουν dowload το πακέτο των stickers το οποίο περιλαμβάνει το sticker το οποίο πάτησαν.

Πηγή: digitallife.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ