Έξι σημάδια ότι… δεν είσαι καλός εραστής

Έξι σημάδια ότι… δεν είσαι καλός εραστής

Φανταστείτε πως μαθαίνεται να οδηγείτε αυτοκίνητο για πρώτη φορά και κάποιος σας δίνει απλά το εγχειρίδιο του οχήματος για να το διαβάσετε, μαζί με τα κλειδιά. Αν ο τρόπος εκπαίδευσης των οδηγών ήταν τέτοιος, τότε κανείς στο δρόμο δε θα ήταν ασφαλής.

Κάπως έτσι όμως, οι άνδρες μαθαίνουν να κάνουν σεξ. Η σεξουαλικότητα για τον άνθρωπό είναι σαν ένα πάζλ, το οποίο προσπαθεί να φτιάξει μέσω της δοκιμής και της πλάνης. Η εμπειρία είναι σίγουρα χρήσιμη και βοηθητική, αλλά δεν είναι το παν. Ακόμα και οι άνδρες που έχουν πολλές σεξουαλικές εμπειρίες με γυναίκες κάνουν λάθη, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί εάν ήταν καλύτερα ενημερωμένοι.

Το άρθρο επιμελήθηκε ο Κ.Κωνσταντινίδης, Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr

Μια ομάδα αναγνωρισμένων ειδικών στον τομέα της σεξουαλικότητας επισημαίνουν πως δε χρειάζεται να πάθει κανείς για να μάθει και αποκαλύπτουν ποια είναι, κατά τη γνώμη τους, τα 7 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι άνδρες κατά τη σεξουαλική τους επαφή με τις γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ