Το μακιγιάζ που… αδυνατίζει

Το μακιγιάζ που… αδυνατίζει

Το μακιγιάζ είναι για τις γυναίκες ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που αφορά στην εξωτερική εμφάνιση. Με τις κατάλληλες κινήσεις και προσθέτοντας τις σωστές πινελιές έχουμε τη δυνατότητα να τονίσουμε τη φυσική ομορφιά, να βελτιώσουμε την εικόνα και να διορθώσουμε μικρές ατέλειες. Και επειδή κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό χρειάζεται και διαφορετικό μακιγιάζ για να αναδειχθεί.

Η βάση για να γίνει αυτό είναι να ταιριάζει το μακιγιάζ στο σχήμα του προσώπου. Έτσι λοιπόν θα δούμε τα τρία  βασικά σχήματα και πως μπορούμε να τα βελτιώσουμε χρησιμοποιώντας τη τεχνική της φωτοσκίασης.

Οβάλ σχήμα προσώπου

Στην περίπτωση αυτή η εξωτερική γραμμή του προσώπου έχει σχήμα στρογγυλό το οποίο όμως λεπταίνει στην πάνω πλευρά στο μέτωπο και στην κάτω πλευρά στο πιγούνι. Είναι ένα σχήμα στο οποίο τα χαρακτηριστικά βρίσκονται σε ιδιαίτερη αρμονία. Στην περίπτωση του οβάλ προσώπου ο στόχος για να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα είναι  να δώσουμε λίγη περισσότερη ένταση στις γωνίες και να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά.

Αρχικά, χρησιμοποιούμε ένα ανοιχτόχρωμο conciler το οποίο το βάζουμε στην περιοχή κάτω από τα μάτια για να δώσουμε περισσότερη φωτεινότητα.

Στη συνέχεια απλώνουμε καλά το κατάλληλο make-up που επιλέξαμε για το χρώμα της επιδερμίδας μας.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ