Η Barbie άβαφη και με σιδεράκια!

Η Barbie άβαφη και με σιδεράκια!

 

Τον μύθο της πολυαγαπημένης κούκλας των κοριτσιών, Barbie, αποφάσισε να καταρρίψει ο Μεξικανός σχεδιαστής Eddi Aguirre, παρουσιάζοντάς τη χωρίς ρουζ, κραγιόν και μάσκαρα, αλλά με πρησμένα μάτια, φριζαρισμένα μαλλιά και σιδεράκια.

Με τη βοήθεια του photoshop, ο σχεδιαστής δείχνει στην διάσημη κούκλα σα να έχει μόλις ξυπνήσει, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονίσει ότι κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε καν η Barbie!

 

 

«Δίνοντας έμφαση στη φυσική ομορφιά των γυναικών, η απομυθοποίηση της διάσημης κούκλας είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβουν όλες ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι κάτι που περνάει και χάνεται και πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να πέσει από το… θρόνο του, έστω κι αν κάθεται εκεί για χρόνια. Η αγαπημένη κούκλα μικρών και μεγάλων, που μεγάλωσε γενιές και γενιές παιδιών, έχει κι αυτή ελαττώματα έστω κι αν παρουσιάζεται ωραιοποιημένη. Είναι κι αυτή μια κοινή θνητή που πρέπει να αποτελεί ένα ρεαλιστικό πρότυπο για τα κορίτσια, έστω και χωρίς μακιγιάζ!», λέει ο Μεξικανός σχεδιαστής Eddi Aguirre.

 

 

 

Πηγή: perierga.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ