Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον αρνητή πατέρα – “Θα στέλνω το παιδί σχολείο με το ζόρι”

Ποινική δίωξη για δύο αδικήματα ασκήθηκε κατά του πατέρα, ο οποίος προκάλεσε επεισόδιο σήμερα το πρωί στο 2ο δημοτικό σχολείο Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς ήθελε να βάλει το παιδί του στο σχολείο χωρίς self test.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο 37χρονος κατηγορείται για σοβαρή διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και έργω εξύβριση, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο πατέρας του μαθητή, ο οποίος αρνήθηκε να προσκομίσει την σχολική κάρτα του παιδιού του, φέρεται να έσπρωξε τη διευθύντρια του σχολείου, ενώ αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το σχολικό συγκρότημα, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης, όπου συνελήφθη, ύστερα από έκκληση που υπέβαλε η διευθύντρια.

Θεσσαλονίκη αρνητής πατέρας

Θεσσαλονίκη: Τι υποστηρίζει ο πατέρας του μαθητή

Ο ίδιος πάντως, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους εμφανίζεται αμετανόητος και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει το παιδί του στο σχολείο “με το ζόρι”.

Συγκεκριμένα, κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα, ο 37χρονος πατέρας δήλωσε πως δεν είναι αρνητής αλλά τάσσεται κατά της μάσκας και της διενέργειας self test, ενώ τόνισε ότι έχει κάνει άλλα εμβόλια αλλά δεν θα κάνει αυτό για τον κορονοϊό, γιατί “είναι αμφιβόλου προελεύσεως και δεν παίρνει ευθύνη κανείς”.

Ανέφερε ακόμη ότι “θα συνεχίσω να στέλνω το παιδί κανονικά στο σχολείο με το ζόρι, όπως έκανα σήμερα”, υποστηρίζοντας ότι σήμερα μετά το επεισόδιο το παιδί έκανε μάθημα, μέσα στην τάξη. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στη διευθύντρια λέγοντας ότι απλά την παραμέρισε “γιατί μου έκλεινε τον δρόμο από το σχολείο των Ελλήνων”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ